GLIMT AF MIN NYE SENG

STEDER JEG GERNE VIL OVERNATTE #1

Jeg er egentlig ikke så krævende, når det gælder steder at overnatte på ferier eller rejser. Hvis budgettet ikke er til andet, kan jeg sagtens nøjes med en seng i et fælles dorm eller et telt for den sags skyld. Men rækker budgettet til mere, så bliver et 5-stjernet hotelværelse skam også værdsat. Allerfedest og absolut mest inspirerende synes jeg dog det er at overnatte steder, hvor der virkelig er gjort noget ud af indretningen og ikke mindst stemningen. Det tilfører altså lige dét ekstra til hele rejseoplevelsen.

Lige netop den slags falder jeg i ny og næ over på Airbnb (mentalt er jeg nemlig altid på udkig efter næste rejsedestination), og jeg elsker selv et godt tip, så jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt at dele nogle af de forskellige steder, jeg gerne vil overnatte, med jer. Både som inspiration til indretningen og som idéer til nye rejsedestinationer. Da jeg faldt over denne bolig, fik jeg i hvert fald straks lyst til at besøge Milano!

Den smukke bolig med de karakteristiske grønne klinker er skabt som et design koncept af selveste Ilse Crawford, hvilket også tydeligt afspejles i indretningen, hvor flere af møblerne fra hendes kollektion for IKEA går igen. En gennemført lille loftslejlighed, der så fint har fået navnet ‘The Greenhouse Loft’. Nyd billederne – og skulle det have vagt jeres interesse, så kan I finde mere information om overnatningsmuligheder her.

AIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordAIRBNB - Designed by Ilse CrawfordImage Source: Airbnb

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLIMT AF MIN NYE SENG