PROJEKT BADEVÆRELSE: 3 PROFILER DU BØR FØLGE

NEW IN: FINE HÅNDLAVEDE PUDER

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BY LINDGAARD

Der er dumpet nogle ret så fine puder ned i vores sofaer, og personligt kan slet ikke få armene ned over, hvor godt min nye rosa pude komplimenterer min grønne sofa.

Da Maria spurgte, om vi havde lyst til at vælge to puder fra hendes kollektion takkede vi selvfølgelig ja tak, for vi blev yderst begejstrede for hendes design og synes så afgjort, at Marias pudekoncept “by Lindgaard” fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

sofapude velourpude_med_guldlynlaas lyseroed_velour_pude

Min rosa pude har to sider, som består af en rosa velour og en sandfarve suede – find den lige her. Jeg kan godt lide, at lynlåsen fremstår som en integreret del af designet, fremfor at blive gemt væk – derudover er lædertagget en ret skøn detalje, synes jeg.

Mette valgte sin pude med mørk rosa velour og cognac suede – se hvordan, hun har valgt at style den herunder.

Konkurrence

Klik over på vores instagram @homesickblog, hvor du lige nu har mulighed for at vinde pude fra by Lindgaards pudekollektion. For at deltage i konkurrencen på instagram, skal du blot følge @bylindgaard og i en kommentar fortælle, hvor du vil bruge puden :-)

Se hele sortimentet lige her.

/Camilla Marie

 

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PROJEKT BADEVÆRELSE: 3 PROFILER DU BØR FØLGE