STEDER JEG GERNE VIL OVERNATTE #1

ET CRUSH PÅ EN GAMMEL KENDING

FOLKESTOLENImage credit: Coco Lapine Design Fredericia Furniture

Jeg har aldrig været så vild med Børge Mogensens J39, den kære Folkestol, som jeg er lige nu. Det må være lidt som at få et crush på en, man aldrig tidligere har lagt så meget mærke til. Eller, jo! Det har jeg bestemt. Men jeg har nok bare opfattet den lidt som klassens kedelige dreng. Ak, jeg skammer mig … for dens åbentlyse skønhed er vokset på mig gennem det seneste stykke tid, og den må altså meget gerne snart flytte hjem til mig at bo. Nu kommer det muligvis til at lyde lidt som en kontaktannonce, og det kan I måske også kalde det. I hvert fald har jeg sat en lokal loppepusher på opgaven at spotte en til mig. Jeg har selvfølgelig også gennemtrevlet DBA adskillige gange, og sat søgeannoncer op i den lokale facebookgruppe, men det er åbentbart en vanskelig opgave at opstøve sådan en, når man ikke bor i København. Den skal helst ikke være helt ny eller lakeret, men ellers er jeg meget åben overfor træsorter.

I må meget gerne smide en kommentar, hvis I kan lede mig på sporet af en i pæn stand i Sydjylland :-*

/Camilla Marie

5 COMMENTS

 • Det er STOLEN i mit liv! Jeg har skrevet uni-opgaver om den, skal altid lige prøve den hvis jeg støder på den i en butik og den står først på shoppelisten når jeg engang får en lejlighed med plads til et rundt bord med fire stole omkring <3
  Det er godt nok ikke sydjylland, men jeg kom for nylig forbi Møbelfix på Instagram – han ser ud til at have dem ret tit, og meget andet man kan falde i svimer over hvis man er til klassisk dansk design! De holder til i Skanderborg. http://www.mobelfix.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Cecilie – TAK for din kommentar <3 Hvor har jeg været blind, men nu er jeg forblændet :-D Det er lige præcis også, hvad jeg drømmer om lige nu – et rundt bord med fire (forskellige) stole. Det lyder spændende med uni-opgaverne – er du mon også en DKØ'er? :-) Tak for tippet! Det kan være, at jeg bliver nødt til at køre turen forbi Skanderborg. /Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Hvordan kan man se, at stolen er ægte?
  Jeg har nemlig arvet to, men jeg har været i tvivl om det er de “rigtige” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Det er virkelig en lækker stol. Jeg har den selv og jeg er helt vild med den. Jeg mangler blot en lækkert bord der passer til dem. Har fire.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sune

  Hej Camilla Marie. Vi har købt møbler i Nyborg hos Brian. God kvalitet, perfekt stand da han laver ny flet osv. + gode priser! Jeg er sikker på han også kan hjælpe dig 😊 Tjek hans hjemmeside ud – den er kun en lille del af hans sortiment: http://www.design-mobler.com/saelges/boerge-mogensen-j39-boeg-nyrestaureret-og-nyflettet-0

  God fornøjelse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STEDER JEG GERNE VIL OVERNATTE #1