FINE VITRINER

PLAKATNYHEDER FRA STILLEBEN

stilleben1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

En af de fysiske butikker, jeg finder allermest inspirerende, når det gælder plakater (og en hel del andre ting også), er Stilleben. Førstesalen i deres butik på Niels Hemmingsens Gade er altid spækket med plakater, og jeg finder altid mange, som jeg ikke har set før andre steder. Særligt deres udvalg af kunstplakater er mægtigt fint, og tæller blandt andet en del fra franske Galerie Maeght, som alle er genoptryk af originale udstillingsplakater. Senest har Stilleben håndplukket disse 7 fine af slagsen, som netop er kommet på webshoppen. Er de ikke bare smukke? Det synes jeg virkelig, at de er. Særligt de farvede fanger mit øje, og netop farver kunne jeg som bekendt godt bruge lidt mere af herhjemme, så jeg overvejer meget at klikke én hjem – jeg skal baaare lige tage en beslutning..

Mette.

2 COMMENTS

 • Mette

  Hej Mette:)
  Rigtig fine plakater. Et lille tip: jeg har to af plakaterne – købt til en meget billigere pris fra Galerie Maeghts e-butik.
  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Mette. Ej okay, den kendte jeg slet ikke til. Sikke et godt tip, tak!! :-) Kh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FINE VITRINER