ET IKONISK STOLEDESIGN

MAPIFUL: NYE FINE PLAKATER + EN RABATKODE

Sponsoreret af Mapiful

Det skal handle om plakater – nærmere bestemt de fine plakater fra Mapiful.
I har muligvis bemærket, at vi er ret vild med de personlige kortplakater, og hvis ikke, så kan I se eller gense vores andre plakat-designs her og her.

mapiful2

Hvis der skulle sidde nogen, der ikke er bekendt med konceptet, går det i alt sin enkelthed ud på, at du selv kan designe en personlig plakat ved at vælge et kort over et sted, der betyder noget helt særligt for dig. Der findes forskellige forudbestemte layouts, som du selv kan justere som du har lyst – du kan prøve det lige her. Herover har Mette indrammet et kort over Kolding og skrevet Raadhusstræde – en adresse, hvor der er blevet samlet mange gode minder de seneste seks år. Et lille tip: vær ikke mange for at kombinere forskellige rammetyper – et miks af sorte rammer, trærammer og metalliske rammer kan se ret godt ud :-)
mapiful

Ligesom Mette har jeg valgt et kort over Kolding. Jeg har blot zoomet lidt mere ind på kortet, så Søndergade kan ses i midten af plakaten. I Søndergade ligger den lejlighed, hvor jeg har boet med min kæreste de seneste seks år. Det var her, vi flyttede ind, da vi flyttede hjemmefra, så selvom vi tit og ofte beklager os over det skæve gulv, savsmuldstapetet og gulvtæppet i soveværelse (med mere), så har lejligheden alligevel sin charme og vil altid betyde meget for os.
mapifulmapiful

Jeg erkender gerne, at jeg med fordel kunne tage et kursus i akvarelmaling, men ikke desto mindre, håber jeg, at I kan se idéen med at personliggøre en plakat endnu mere ved selv at male på den eller farvelægge den.

Plakaten her er et kort over mit barndomskvarter og -gade. Og lige der, hvor jeg har malet hjertet, ligger det hus, jeg er vokset op i. Det kunne også være indtegnet, der hvor jeg mødte min kæreste eller hvor jeg blev født – det er blot for at sige, at plakaten også er en god idé som en personlig gave til, fødselsdag, bryllup, barnedåb eller lignende.

Og nu til det sjove – vi har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, der skulle have fået lyst til at designe jeres eget personlige kort :-)

Brug rabatkoden “HOMESICK15” og få 15% rabat på din Mapiful plakat.

Camilla Marie

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET IKONISK STOLEDESIGN