PROJEKT GÅRDHAVE FØR/EFTER - VIND 1.000 KRONER TIL SILVAN

IKEA HACK: WALL TO WALL CABINET

ikea-hack-wall-cabinet-1Forleden aften, da jeg, som så mange gange før, lod mig opsluge af Pinterests uendelige inspirationsunivers, faldt jeg over det sejeste IKEA-hack, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer. Den finske blogger Maiju har nemlig fået noget vildt elegant ud af noget så basic som de helt billige køkkenskabe fra IKEA. Med hjælp fra pålimede lister og en omgang maling har hun skabt et væg til væg skab, der fungerer som en forlængelse af vindueskarmen. Så fint – og så ser det tilmed ud som om, at det altid har været en del af lejligheden.

ikea-hack-wall-cabinet-3Udover at være pænt, så må sådan et væg til væg skab også siges at være et ret praktisk møbel. Perfekt til at udstille små stillebens på, samtidig med at det gemmer på enormt meget opbevaringsplads. En virkelig god idé, som jeg klart har noteret mig ned til et fremtidigt hjem, skulle pladsen være til det.

I kan se flere billeder af projektet her, hvor det bl.a. også er vist, hvordan listerne er er skåret ud og limet på skabslågerne.

ikea-hack-wall-cabinet-2

Mette.

9 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PROJEKT GÅRDHAVE FØR/EFTER - VIND 1.000 KRONER TIL SILVAN