CHARMERENDE TO-VÆRELSES I GÖTEBORG

GÅRDHAVEHYGGE

Indlægget er sponsoreret af SILVAN

silvan - gårdhave

Efter at vi har fået piftet vores baggård op, fortryder jeg inderligt, at vi ikke har gjort det noget før. Den er simpelthen blevet så hyggeligt! Og trods kalenderen stadig ‘kun’ siger forår, så har vi allerede brugt vores lille gårdhave meget. I kan se før/efter-billederne i indlægget her. Det er virkelig dejligt at have et udendørsspot, hvor vi kan sidde og spise aftensmad eller bare nyde solens stråler i løbet af dagen. Det nød jeg bl.a. en søndag eftermiddag, hvor jeg inviterede Camilla Marie om til en kop kaffe for at teste vores ‘bænk’ – og kaffen udviklede sig en flaske vin i solen, så det må vist siges at være et godkendt uderum :-)

kartoflerOg så har jeg altså virkelig fået øjenene op for hele have-delen! Det er altså sjovt at få ting til at gro, og noget jeg er ret spændt på, er de kartofler, jeg har plantet. Da vi handlede ind i SILVAN faldt vi nemlig over disse smarte kartoffelpotter, hvori man kan dyrke sine egne kartofler, selvom man hverken har køkkenhave eller en have i det hele taget. Systemet består af 2 plastpotter som sættes ind i hinanden, fyldes med gødet sphagnum og efterfølgende placeres der 2-3 læggekartofler. Ved høst løfter man inderpotten op og ”plukker” det antal kartofler ud man skal bruge, og sætter den tilbage i yderpotten. Kartoffelplanten og de små knolde er dermed ikke beskadiget, og vil fortsætte med at vokse sig større til næste gang man vil høste. Mega smart! Og faktisk endnu nemmere end den måde man normalt dyrker kartofler på, da man er fri for at skulle grave og rode i jorden. Og se lige – mine kartoffelplanter vokser allerede på livet løs. Jeg glæder mig så meget til at kunne servere mine helt egne hjemmedyrkede, nye danske kartofler. Mums!

silvanJeg vander flittigt i mine lille have, og magnolietræet er så småt begyndt at springe ud, mens mine jordbærplanter allerede blomstrer helt vildt. Så forhåbentlig ender det med, at jeg kan byde vores søde nabopiger på jordbær inden sommeren er omme.

Men det er jo ikke kun mig, der skal nyde sommeren med et ekstra skønt uderum, for jeg har også fundet en heldig vinder af konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til SILVAN. Det blev Laura, der gerne vil pifte sin altan op. Stort tillykke! Jeg har sendt dig en mail.

Mette.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHARMERENDE TO-VÆRELSES I GÖTEBORG