GÅRDHAVEDRØMME

MY BEDROOM SITUATION

Indlægget er sponsoreret af Hübschsoveværelser soveværelsesoveværelsesoveværelse soveværelsesoveværelse

NYTTIGE LINKS: solbriller (annoncelink)prikket potteskjuler (annoncelink)sengetøj – lignende her (annoncelink)væglampe (annoncelink)plakatrammestol (annoncelink)hyldespejl fra Hübsch, brevpresser fra Hübsch

Jeg har brugt min søndag på at flytte lidt rundt i vores soveværelse. Bambusbordet, som også fungerer som magasinholder, har jeg fået af min morfar. Det har altid stået i min mors barndomshjem, og det synes jeg er ret fint at tænke på. Jeg har altid været lidt kræsen, når det kommer til natborde, men jeg synes dette fungerer helt perfekt – elegant, patineret og ikke for klodset. Stolen fra Menu var jo egentlig tiltænkt som ny spisebordsstol, men dens særprægede silhouette gør, at den også er smuk helt for sig selv. Det er lidt et eksperiment at flytte den ind i soveværelset, og tanken er, at den skal fungere til tøj. Nu må vi se, hvordan det går i praksis.

Spejlet fra Hübsch er også ny beboer herhjemme. Jeg faldt for dets smukke enkelthed, og så synes jeg, at det smukke egetræ giver en skøn varme. Jeg har dog haft lidt krise over, hvor jeg skulle placere det, for det passede ikke helt ind, det sted jeg først havde tiltænkt. Men med lidt omrokering har jeg nu fundet den helt perfekte plads, og jeg er selv meget tilfreds med resultatet :-)

Camilla Marie

4 COMMENTS

 • Sara

  Rigtig nydeligt soveværelse. Hvor er din glasboble med vandmanden fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Sara

   Mange tak :-) Den er fra Hübsch – jeg har linket til den under billederne. Klik på “brevpresser” :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Homesick
  Hvor er den fine lampe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, der er jo et fint link, sorry:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GÅRDHAVEDRØMME