MY NEW CHEMEX COFFEE LOVE

TIP: STØVSUG IMENS DU LYTTER TIL PODCASTS

Støvsugeren er modtaget som en gave til test fra Bosch

BOSCH IN'GENIUS PROSILENCE 57 STØVSUGER
Det lyder da ret tiltalende, ikke? Personligt er noget af det, der irriterer mig mest ved at støvsuge i hvert fald den forfærdelige larm, sådan en støvsuger kan udsende. Generelt finder jeg rengøring noget så kedeligt, men det hele bliver alligevel lidt sjovere, hvis det foregår til høj musik eller til stemmerne fra en interessant eller underholdende podcast. Men ligegyldigt hvor højt jeg skruer op, så overdøver min støvsuger altid musikken eller snakken så meget, at kombinationen bare ender ud i endnu mere larm. Virkelig et first-world-problem, det ved jeg, men ikke desto mindre vildt irriterende. Derfor var jeg heller ikke sen til takke nej, da Bosch spurgte, om jeg havde lyst til at teste deres nye In’genius Prosilence 57 støvsuger, der markedsføres som ‘verdens mest lydsvage støvsuger’, fordi den med sine særlige indkapslings- og lydisoleringssystemer kun udleder 57 dB lyd, hvilket svarer til mindre støj end en normal samtale.

Det var dog ikke uden skepsis at jeg modtog støvsugeren, for alting er jo relativt, og lydsvag er jo altså ikke det samme som lydløs. Men efter at have testet støvsugeren den sidste måned, er al min tvivl gjort til skamme. Det er virkelig en lydsvag, nærmest lydløs, støvsuger! Man kan faktisk blive helt i tvivl om, hvorvidt den er tændt, hvilket til en start fik mig til at tvivle på sugeevnen, for det lyder vitterligt ikke som om, at den suger noget som helst. Men det det gør den bestemt – meget bedre end vores gamle endda. Den der konstante, summende støj, der normalt gør mig helt ør i hovedet, når jeg støvsuger hele lejligheden, er der slet ikke. Det der ‘larmer’ mest, er faktisk den ‘feje-lyd’ det giver, når støvsugerhovedet skubbes rundt på gulvet, og den kan nok ikke rigtigt undgåes.

Støvsugningen herhjemme foregår derfor nu til enten podcasts eller musik, og det gør altså den tjans en hel del sjovere. Desuden er det også ret praktisk, at man ikke skal tænke over, om man genererer naboerne, hvis man støvsuger en tidlig morgen eller en sen aften. Endu et plus ved støvsugeren er den ekstra lange ledning på 12 meter, der gør, at man ikke skal skifte stikkontakt så ofte. Så skulle nogle af jer være på jagt efter en ny støvsuger, kan jeg på det varmeste anbefale en Bosch In’genius Prosilence 57. I finder mere information om støvsugeren her.

Translation: Bosch recently sent me their new In’genius Prosilence 57 vacuum cleaner, which is marketed as the world’s most silent vacuum cleaner, and after more than a month of testing, I must say it keeps its promises. It gets my highest recommendation!

Mette.

2 COMMENTS

 • Charlotte

  Hvad er motoreffekten? Synes ikke jeg kan finde det under specifikationer til det du linker til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Charlotte. Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med motoreffekten (er ikke suuuper meget ekspert på området), men hvis det er det samme som watt, så er den 650 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY NEW CHEMEX COFFEE LOVE