TIP: STØVSUG IMENS DU LYTTER TIL PODCASTS

HERRINGBONE LOVE

Herringbone

1 / 2 / 3

Sildebensmønsteret har i mange år haft mit hjerte, og som I måske kunne fornemme i mit indlæg forleden, så er jeg så heldig, at vores stue er udstyret med et smukt sildebensparket. Gulvet trænger dog virkelig til at blive slebet ned, men det er jeg altså ikke typen, der orker at bruge hverken tid eller penge på, så længe vi blot bor til leje. Så jeg har affundet mig med, at det er lidt slidt. Sildebensmønsteret gør sig dog også virkelig fint i andre afskygninger end gulve, hvilket de tre ovenstående er gode bud på. Spisebordet fra Bolia er jeg ret vild med. En smuk kombination af det klassiske og det moderne. Dog ville jeg aldrig kombineret det med et sildebenparket. Alt med måde. Skærebrættet fra Skagerak (annoncelink), synes jeg også er helt fantastisk smukt. Jeg ville elske at bruge det til at skære på og ikke mindst til at servere på. Sidst men ikke mindst, drømmer jeg også lidt om at lege med sildebensmønsteret i fliseform. På et badeværelse eller et køkken kunne det helt sikkert bidrage til at skabe lidt kant og elegance på én og samme tid. Særligt hvis man benytter hvide fliser, kombineret med en sort fuge. Pænt!

Translation: For years I have been in love with the herringbone pattern, and luckily we have an old herringbone floor in our apartment. But the beautiful pattern also works just perfect in other versions than flooring like this elegant dinning table, this classic cutting board or these lovely tiles.  

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: STØVSUG IMENS DU LYTTER TIL PODCASTS