BATHROOM THERAPY

37 SQUARE METERS AND SLOPING WALLS

Homesick Homesick Homesick Homesick Homesick Homesick Homesick

Source: Alexander White

Kombinationen af blot 37 kvadratmeter og skråvægge lyder umiddelbart som en trængt sag, men når man kigger på billederne her, så er trængt på ingen måde det ord, der dukker op i mine tanker. Boligen er både lys og åben, og trods det at kvadratmeterne er få, er det lykkedes at få plads til både soveværelse, køkken, sofahjørne og spisebordsplads i den aflange loftslejlighed. Flere af jer gav udtryk for her, at små studieboliger, var noget I gerne ville have mere af herinde, og netop den kategori, synes jeg lejligheden her giver god inspiration til. Særligt skråvægge kan være lidt af en udfordring i små boliger, da de tager virkelig meget plads, men løsningen med hylder til opbevaring i soveværelset, synes jeg, er virkelig fin og ikke mindst praktisk. Hvis I har brug for yderligere inspiration til skråvægge, er det i øvrigt også noget, vi tidligere har skriblet om her og her.

Translation: The combination of just 37 square meters and sloping walls sounds a bit challenging, but not when looking at this charming apartment. The residence is both bright and open, and despite the few square meters, they have managed to find space for both bedroom, kitchen, sofa corner and a dining space in the elongated loft apartment. If you need further inspiration for sloping walls, it is also something that we have previously written about here and here

Mette.

 

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM THERAPY