NEW IN: CUTE & CHUBBY CERAMIC MUGS

GIFT WRAPPING IDEAS FOR CHRISTMAS

Indlægget er sponsoreret af Panduro Hobby

Christmas gift wrappingDa vi havde gang i vores lille julestue, blev der også tid til at pakke lidt julegaver ind. Netop gaveindpakning er noget, vi alle tre holder meget af – det er bare så meget sjovere at forære en gave, der er gjort noget ud af.

De første gaver vi pakkede ind fik en hvid snøre omkring sig og blev lukket med et laksegl med et hjerte stemplet ned i. En sød detalje, der giver et hyggeligt og gammeldags udtryk. En hel simpel indpakning, men også virkelig fin, hvis vi selv skal sige det. Kraftpapir kan købes her, den hvide snøre her, rød lakstang her og hjertestemplet her.

Christmas gift wrappingChristmas gift wrappingDe øvrige gave fik et meget naturligt look. Her valgte vi at dekorere kraftpapiret med ‘sne-sprøjt’ af hvid vandfarve. Herefter fik pakkerne en fin, grøn snøre omkring sig. Til slut bandt vi en grangren i og limede en kogle på hver med limpistol. Koglerne havde også fået lidt ‘sne’ på sig i form af hvid maling. Kraftpapir kan købes her, vandfarve her, hvid maling her og den grønne snøre her.

Christmas gift wrappingEasy peasy og virkelig hyggeligt at sidde og nifle med – den glæde får butiksekspedienterne alligevel ikke lov til at tage fra os ;-)

 

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: CUTE & CHUBBY CERAMIC MUGS