PRETTY POSTERS FROM DESENIO + A 25% DISCOUNT CODE

DIY: CHRISTMAS WREATH OF WIRE HANGER

I dag har den stået på julestue herhjemme. December kom lidt bag på mig i år, og som I nok også har kunnet fornemme herinde på bloggen, er vi lidt bagud på julefronten. Det går selvfølgelig ikke, så jeg tog kampen op og gik ned forbi min yndlings blomsterhandler og udvalgte mig lidt pyntegrønt. Et af dagens projekter blev at lave en grøn krans til vores dør. Jeg ejer ikke sådan nogle fancy messing-cirkler, der ellers er ideelle at bruge som ‘skelet’ til formålet. I stedet måtte jeg bruge, hvad jeg lige havde, og jeg besluttede jeg mig derfor for at forsøge mig med en vaskeribøjle – dem har jeg nemlig rigeligt af. Bøjlerne er forholdsvis nemme at bøje, men jeg havde lidt besvær med at forme en pæn cirkel. Min konklusion blev dog, at det nok ikke betød alverden om cirklen var pæn, da den jo alligevel skulle dækkes til med gran og grene. Trods et lidt deformt skelet, så gik det virkelig nemt, og jeg synes faktisk, at resultatet blev ganske fint. Kransen pynter i hvert fald og hjælper til at sprede lidt julestemning herhjemme. Hvis I vil gøre mig kunsten efter, har jeg lavet en lille billedguide nedenfor.

Det skal du bruge:
– En vaskeribøjle
– En saks (der kan klippe i ståltråd)
– Ståltråd
– Pyntegrønt


1. Find bøjle, saks, ståltråd og pyntegrønt frem.

2. Sno bøjlens samling op og form bøjlens ‘krop’ som en cirkel. Bøjlekrogens form skal bibeholdes.

3. Vikl cirklen ind i gran fra den ene ende til den anden. Her er ståltråd din ven – det er virkelig nemt.

4. Når du har kransens base af gran færdig, er det tid til at være kreativ. Pynt kransen med dine yndlingsgrene, grankogler eller måske en lille lyskæde. Du bestemmer!


Tadaa! Så er kransen færdig. Tjek evt. lige en ekstra gang for løse grene og stikkende ståltrådsender inden du hænger den op.

Mette.

 

 

4 COMMENTS

 • Sofie

  Hvor er det fint :D skal jeg helt sikkert afprøve!. Tak for guide og glædelig 2. søndag i advent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Godt at høre Sofie – og mange gange i lige måde! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Her lige forsøgt mig med sådan en :-D Den blev ikke helt så fin som den du har fået lavet, men har også begrænset mig til det grønt der var at hente i min mors have ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej, hvor godt. Er sikker på, at den blev mindst lige så fin! God weekend :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRETTY POSTERS FROM DESENIO + A 25% DISCOUNT CODE