DIY: EASY LITTLE CHRISTMAS TREES

CHRISTMAS COUNTDOWN

christmas-with-homesick_2christmas-with-homesick_1Image sources: Homesick / House of Valentina / My Scandinavian Home / Just call me Grace

Med kun fire dage til jul og tre dage til juleferie (eller det vil sige weekend!), så er nedtælling i den grad begyndt for mig. Især fordi jeg de sidste par dage har været syg, men nu endelig er ved at komme over det, YES! Anyways, så tillod jeg mig også lige at dele lidt mere juleri her på bloggen. Jeg har ikke været den bedste til at jule de seneste i år, og der kan stadig arbejdes på det(!), men i år har den både stået på julebag, juleteater og hyggelige DIY-projekter i form af gaveindpakning, søde julekugler og små juletræer. Hvad er det hyggeligste juleminde I har her fra december måned indtil videre?

Translation: With only four days to Christmas Eve I believe it’s acceptable with a bit more Christmas spirit here on the blog. The last couple of years I’ve been slacking a bit on the Christmas spirit, and I can definitely still do better, but this year I’ve made Christmas cookies, went to a Christmas theater and made cool DIY-projects in the form of gift wrapping, cute Christmas baubles and small Christmas trees. What are the nicest Christmas memory you’ve from this December so far?

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: EASY LITTLE CHRISTMAS TREES