GIFT WRAPPING IDEAS FOR CHRISTMAS

9 GIFT IDEAS FOR YOUR FRIEND (OR YOURSELF)

homesickblog-gaveide1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9
Indeholder annonce links / Contains ad links

Der er ikke et bedre tidspunkt på året at forkæle sine kære end julen – og det behøver faktisk ikke at være en dyr affære. Forleden dag delte vi 13 budgetvenlige julegaveideer fra Ikea – et ret undervurderet sted at købe sine julegaver, hvis I spørger mig. Her er der endnu 9 budgetvenlige (nogle mere end andre) julegave ideer, som er tiltænkt veninden, søsteren eller din mor (eller dig selv!). Jeg ville selv blive glad for hver eneste lille ting, som I ser herover. Jeg mener, hvem ville ikke elske at få blomster tilsendt til hoveddøren én gang om måneden – eller ens yndlings magasin. Hvem elsker ikke lidt selvforkælelse og hygge i form af plejeprodukter, pæne strømper og levende lys – sidst, men ikke mindst lidt godt læsestof og god inspiration til hyggelige DIY-projekter.

Translation: There’s no better time of year to treat your loved ones than for Christmas – and it does not even have to be an expensive affair. The other day we shared 13 budget-friendly Christmas gift ideas from Ikea – a rather underrated place to go Christmas shopping, if you ask me. Here are 9 more budget-friendly Christmas gift ideas for your girlfriend, sister or mother (or yourself!). I’ld indeed be happy for every little thing, you see above. I mean, who would not love to get flowers sent to the front door once a month – or one’s favorite magazine. Who doesn’t love a little self-indulgence and comfort in the form of care products, cute socks and candle lights – last but not least some good reading material and inspiration for cool, cozy DIY-projects.

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIFT WRAPPING IDEAS FOR CHRISTMAS