POUF IT

NEW IN: POSTER WITH FLORAL PATTERN

ANNONCE4 2 3Som I ved, har jeg været på plakatjagt. Jeg var så heldig at få stregtegningen fra Picasso, som jeg længe havde ønsket mig, i fødselsdagsgave af Mette og Camilla Marie – de er nogle stjerner. Men det er ikke den, det skal handle om i dag – det skal handle om blomsterplakaten, som jeg klikkede hjem fra Ellos tidligere på måneden. Jeg faldt for den ved første øjekast – og selvom den er ret så farveløs, så har den alligevel noget farverigt over sig med de forskellige blomstermotiver. Kan I lide den? :-)

Har I nogensinde luret på plakater hos Ellos? Det er måske ikke lige det første sted, man kigger, men de har faktisk et ret fint og differentieret udvalg. Der er lidt til enhver smag, men jeg kan altid finde en håndfuld fine motiver, som gerne måtte flytte herhjem. Nu kan jeg jo strege blomsterplakaten fra listen, men de sjove hundeBobette og Lisa har jeg også et godt øje til :-)

Translation: As you know, I’ve been looking for new posters. I was so lucky to get the drawing by Picasso for my birthday, a present from Mette and Camilla Marie. But this is not the only new poster I’ve got. Earlier this month I saw the flower poster and I just had to have it. It’s from Ellos, and I fell for it at first sight. Although it’s rather colorless, there’s still something colorful about the floral pattern. Do you like it? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

POUF IT