A NEW FRIEND FOR THE BAR CART

FAVORITES FROM MOODINGS

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF MOODINGS

m4Vaser – Louise Roe (modtaget i gave) / Lysestage – H. Skjalm P. (modtaget i gave) / Skærebrætter – Hübsch (modtaget i gave) og HAY / Marmorting – arvestykker / Mælkekande – Vipp

Den store vase fra Louise Roe har været fast inventar på min ønskeliste det sidste stykke tid, men nu har den endelig fundet sin vej til mit køkken – lige ved siden af den lille, som jeg efterhånden har haft længe. Jeg fejrede min nye vase med et bundt eucalyptus fra min lokale plantepusher, som nu står så fint, pynter og dufter på min højtelskede radiatorskjuler i køkkenet, som Mette, Camilla Marie og jeg lavede i forbindelse med vores bog “HOMESICK DIY”. Jeg har aldrig tænkt over, hvad det lige er med den vase, som jeg så godt kan lide, men jeg tror, at det er kombinationen mellem den volumniøse facon og det “skrøbelige” glas, der gør det for mig.

m2m5Knivmagnet – Objekter (modtaget i gave) / Knive – Global / Salt og peberkværn – Muuto / Olivenolie – Nicolas Vahé (modtaget i gave) / Olie og salt – Nicolas Vahé / Æggeur – Tiger / Marmorting – arvestykker / Vaser – Louise Roe (modtaget i gave) / Lysestage fra H. Skjalm P. (modtaget i gave) / Skærebrætter fra Hübsch (modtaget i gave) og HAY / Mælkekande fra Vipp

Jeg klikkede også en lysestage hjem, som jeg faktisk først fik øje på for nylig. Jeg ved ikke, om den er en nyhed? Sikkert ikke. Det hænger nok nærmere sammen med, at min kærlighed til mørke og varme farver i løbet af de sidste par måneder kun er blevet større – derfor falder jeg også pludselig over nogle andre ting end jeg tidligere har gjort. Der er en skøn kontrast i den glød, som messing har; i forhold til lyse, hvide og grå nuancer varmer den op, men i forhold til guld og kobber er messing langt mere kølig i farven – og det elsker jeg.

m3Jeg klikkede også en anden vase hjem, som lige nu blot står til pynt på en hylde. Den er fra MENU, designet af Hanne Willmann, og her er jeg faldet for den smukke kontrast der er mellem det mørke beton, som jo er tungt og stærkt, og det klare glas, som er langt mere skrøbeligt. Men det var altså ikke kun nips-ting, som jeg klikkede hjem! ;-) Heldigvis bliver håndsæber, olier og te pakket så flot ind i dag, at det er ikke er nogen skam, at have det stående fremme. Det indgår faktisk som en ligeså stor del af indretningen som alt muligt andet – dog blot i køkkenet. Teen og olien har jeg allerede fremragende erfaringer med, men håndsæben er ny for mig. Jeg skal lige vænne mig til den nye duft af mynte, men vi er allerede ved at blive gode venner! Har I en favoritduft mellem Merakis håndsæber? I kan finde mere fra mærket her, hvor jeg også kan anbefale deres Roomspray med duften af hvid te og ingefær. :-)

m6m1Skåle – Broste Copenhagen / Bog – Sophie Vedel Dalgaard / Marmorting – arvestykker / Vase – MENU (modtaget i gave) / Te – Nicolas Vahé / Stearinlys – Stilleben / Reolsystem – String / Lyskæde – Kunstsmide / Plante – Calathea Orbifolia / Taburetter – Ikea / Plakat – Bagsiden af en folder fra Danish Design and Architecture Initiative / Salt og peberkværn – Muuto / Olivenolie – Nicolas Vahé (modtaget i gave) / Olie og salt – Nicolas Vahé / Æggeur – Tiger / Håndsæbe – Meraki (modtaget i gave) / Viskestykke – Ellos (udsolgt) / Læderstropper – DIY-projekt

Translation: I got the opportunity to choose some of my favorite things from the webshop Moodings. I received it the other day and I just wanted to show you some of it – and some snapshots from my kitchen. Get the post translated here

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

4 COMMENTS

 • Hold op, hvor ser dine billeder bare top-lækre ud! Meget inspirerende – tommel op herfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser simpelthen så lækkert ud det hele. Mange smukke ting. Er det den store string du har eller string pocket? Synes den ser ret stor ud. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det er den store string – eller, ved ikke om det er den store, men den er i hvert fald en størrelse større end string pocket :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A NEW FRIEND FOR THE BAR CART