THE PERFECT KITCHEN SHELF

A NEW FRIEND FOR THE BAR CART

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ABSOLUT VODKA

Jeg er virkelig blevet begejstret for at dyrke det der med at have egen ‘mini-bar’ herhjemme. Det har lidt Mad Men vibes over sig sådan at have karafler og flasker stående fremme på rullebordet, hvilket jeg ret godt kan lide, og så er det for en gang skyld en af de indretningsidéer min kæreste er helt med på. En lidt mere maskulin kontrast til alt mit nipseri. Og så får man altså også bare drukket lidt flere hyggedrinks, når flaskerne står fremme fremfor at være gemt væk i et skab – og det er jeg fan af!

I dag er der flyttet en ny ven ind i ‘baren’.  Absolut Vodka har nemlig lanceret en limited flaske i en dyb blå farve, der harmonerer så fint med karaflerne i det krystallignende glas. Med sit asymetriske mønster er flasken en moderne fortolkning af en prisme, og så gemmer den jo på den perfekte base til alverdens drinks: vodka. Så selvom flasken er dekorativ i sig selv, skal den altså ikke kun have lov til at stå til pynt. Derfor har jeg netop blandet to Absolut Blue Mule fredagsdrinks til min kæreste og jeg. Ret tiltrængt efter en meget travl uge! Han virkede nu også ganske tilfreds med at få stukket en drink i hånden, da han kom ind ad døren for lidt siden.

Hvis der skulle sidde nogle af jer derude, som også trænger til en velsmagende fredagsdrink af den friske slags, så skal I da ikke snydes for opskriften.

Absolut Blue Mule:

  • 1 del Absolut Vodka
  • 2 dele Ginger Beer
  • 2 skiver lime
  • Masser af isterninger

Følg I øvrigt også med på Absolut Vodka’s facebookside her og vær med i konkurrencen om at vinde en Absolut Facet limited edition flaske. Skål og god weekend!

Translation: I’ve really become a fan of having a mini-bar at home, and today a new friend joined our bar as Absolut Vodka has just launched a limited bottle in a deep blue color that harmonizes so well with the carafes in crystal-like glass. With its asymmetrical pattern the bottle is a modern interpretation of a prism, and then it stores the perfect base for all kinds of drinks: vodka. So even though the bottle is decorative in itself, it should also be used for drinks. Therefore, I just mixed up two Absolut Blue Mule friday drinks for my boyfriend and me. Just what we needed after a very busy week! 

If some of you are in need of a tasty drink Friday as well, here you have the recipe.

Absolut Blue Mule:

  • 1 part Absolut Vodka
  • 2 parts Ginger Beer
  • 2 wedges of lime
  • Lots of ice cubes

Cheers and a good weekend to all of you!

Mette.

 

 

 

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT KITCHEN SHELF