TIP: SPAR 20% PÅ LÆKKER LYD FRA B&O PLAY

A NEW BRAND CRUSH & THE MOST BEAUTIFUL COUCH

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF CANE-LINE

 Som I måske så på vores insta-story i søndags, så brugte vi dagen på at indrette et læs flotte møbler fra Cane-Line, som har udfordret os til at style en lille del af deres møbelsortiment og vise vores stylinger til jer i løbet af de næste par måneder. Stylingglade som vi jo er, var det naturligvis en udfordring, vi glædeligt tog op. Udfordring er måske nok så meget sagt, for det er selvfølgelig overhovedet ikke vanskeligt at indrette med så pæne møbler – desværre var de kun til låns.

Kender I mon allerede Cane-Line? Hvis ikke, må vi hellere introducere dem. Vi kendte dem nemlig ikke selv, hvilket formentlig hænger samen med, at det danske møbelfirma er bedst kendt for deres high-end udendørsmøbler. Det viste sig til gengæld at være kærlighed ved første blik – ikke kun på grund af møblernes fine udseende, men også på grund af den funktionalitet og helt vilde kvalitet, deres møbler er lavet i. Det der imponerede os mest var faktisk deres havemøbler, som kan holde til at stå udenfor hele året rundt – både i solskin, regn og slud – uden at blive ødelagte. Og det gælder altså også hynderne! Imponerende, ik? Jovist er deres udendørsmøbler også en smule pricey, men det er uden tvivl kram og alle pengene værd. Det skal dog ikke handle om havemøbler på denne grå efterårsdag – vi skruer i stedet op for varmen indenfor, og vil blandt andet vise jer en af vores absolutte favoritmøbler fra Cane-Lines nye indendørs boligkollektion ‘Elements’.

Det er ingen hemmelighed, at vi er helt vilde med bambusmøbler. Derfor kommer det nok heller ikke bag på jer, at vi er faldet pladask for deres SENSE sofa designet af Foersom & Hiort Lorenzen MDD. Er den ikke lige til at savle over? Inden I skriver ‘bambussofa’ på ønskelisten, må vi nok hellere lige sige, at det slet ikke er bambus sofaen er lavet af, men et materiale der hedder rattan. Da vi var på besøg i Cane-Lines showroom på Fyn, fik vi nemlig en kærlig irettesættende reprimande, hver gang vi kom til at sige bambus, haha. Det var dog med god grund, for på trods af at de to materialer til forveksling ligner hinanden, er der en ret stor forskel. For de interesserede kan vi fortælle, at rattan også vokser i tropiske områder, men hvor bambus er hul indeni, er rattan massiv. Det betyder også, at bambus er ufleksibelt, mens rattan er fleksibelt og kan bøjes og bruges på alle mulige måder – særligt fletmøbler. Det gør, at rattan også er et langt stærkere og mere holdbart naturmateriale end bambus.

Vores nye favoritsofa ligner måske ikke en, du lige slænger dig på, men den er faktisk så dyb, at du sagtens kan gøre det (vi har testet!). Hvis I er til meget bløde sofaer, vil vi dog hellere anbefale den som daybed eller gæsteseng. Den vil med sikkerhed tage sig godt ud, lige meget hvor den står, hvis I spørger os. Med referencerammer til både den skandinaviske designtradition og det super-trendy bambus – ups, rattan! – naturmateriale, kan den bare noget, andre sofaer ikke kan, fordi den har en skønt varmt udtryk. Vi har her stylet SENSE sofaen i et hyggeligt stuemiljø, hvor også den håndflettede SWEEP kurv og det pæne rulle-sofa-bord (som blot er et bakkebord i forklædning) er fra Cane-Line. Kan I lide det? Hvis I også har set jer varme på sofaen og bliver nødt til at kigge nærmere på den, så kan vi da lige tippe om, at I resten af åren kan få -15% på den. Se mere her! :-)

cane3

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 20% PÅ LÆKKER LYD FRA B&O PLAY