LOVE AT FIRST SIGHT

LIVINGROOM INSPIRATION

livingroom
SFDB0F534413B2642259C151F4AF0C9CC2Elivingroom

Sources: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Det er blevet tid til lidt inspiration til indretning af stuen, så det er lige, hvad jeg har samlet til jer. Stuen kan vel meget passende siges at være hjemmets hjerte – det er det i hvert fald hjemme ved os. Det er her, vi hygger os, slapper af og indimellem sipper rødvin med vores venner. I mange år syntes jeg, at stuen var det sværeste rum at indrette herhjemme, hvilket måske har at gøre med, at vores stue er kvadratisk. Ihvertfald tog jeg mig selv i at gå mere op i de andre rum, hvilket selvfølgelig resulterede i, at jeg altid var ret utilfreds netop indretningen af stuen. Det er heldigvis vendt efter, at jeg har fået gjort noget ud af væggene bl.a. med en billedvæg og nogle fine planter, der skaber en skøn stemning. Det er altså utroligt, hvad de kære grønne venner kan gøre for et rum. Faktisk var Mette og Tatiana også forbi en hverdagsaften i sidste måned, hvor de fik helt frie tøjler til at flytte om og gøre lige, hvad de syntes, og det blev altså bare så fint. Det kan jeg virkelig anbefale … altså at få nogle andre øjne på, for tit kan man bare stirre sig lidt blind på det. Kender I det?

Translation: It’s time for some inspiration for the livingroom, so that’s exactly what I’ve found for you guys. The livingroom is often called the heart of the home and that’s also the case for our home. The livingroom is where we relax and sometimes enjoys a glass of wine with friends. For many years I found the livingroom the hardest room to decorate which ment that I was more focused on the other rooms. Because of that I was always unsatisfied with the decoration, since I couldn’t figure out what to do, until I made a gallery wall and moved in some big greens plants which truly made a big difference for the atmosphere. In fact Mette and Tatiana also came by an evening last month to help me redecorate. To have some one else’s eyes on the “situation” is something that I’ll totally recommend. They just see things and opportunities you haven’t even thought of yourself.

Camilla Marie

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LOVE AT FIRST SIGHT