3 FALL FAVORITES

A TERRAZZO COMEBACK?

via HOMESICK.nu

Source: 1 / 2 / 3 / 4

Noget jeg spår, vi kommer til at se meget mere til fremover er terrazzo. Det mosaiklignende materiale er også kendt som ‘fattigmandsmarmor’, da det er fremstillet af skærver af marmor blandet op med et bindemiddel som f.eks. cement. Det kan laves i stort set hver tænkelig farve og giver derfor mulighed for at skabe nogle virkelig fine udtryk. Først skulle jeg lige tygge lidt på tendensen, for ligesom det gjalt med marmor til en start, så gav det mig nogle knap så flatterende associationer. Men det er jeg altså ude over, og nu kan jeg næsten ikke få nok af det fine mønster-materiale. Jeg forbinder egentlig mest terrazzo med gulve, men det gør sig altså også virkelig fint i andre sammenhænge – se bare de inspirationsbilleder jeg har fundet ovenfor. Pænt, ikke? Eller er jeg alene om at savle over terrazzo?

Translation: A trend I’ve noticed a lot lately is the use of terrazzo in interiors, and it’s really growing on me. It’s still natural looking but a bit more edgy than pure marble. Pretty cool right? Or what do you think?

Mette.

3 COMMENTS

 • Oh, this looks so beautiful!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Åh jeg ville elske at have et badeværelse med det materiale!! Ærgerligt jeg bor i en lille lejlighed hvor der ikke er mulighed for at lave meget om..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Så er vi to – til begge punkter! Det er øv. Men man kan heldigvis altid drømme ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 FALL FAVORITES