LIVINGROOM INSPIRATION

3 FALL FAVORITES

via HOMESICK.nu

AD LINKS: 1. DAYBED / 2.COFFEE TABLES / 3. SHEEPSKIN (SOLD OUT)

De af jer, der følger med på Instagram, har måske bemærket, at vi de sidste tre uger har haft fornøjelsen af at dele vores efterårsfavoritter fra Ellos. Vi er nemlig en del af ‘Ellos Instalog AW16‘, og her er vi altså kommet i meget fornemt selskab med 14 seje og inspirerende personligheder, der bl.a. tæller Emily Salomon, Uffe Buchard og Trines Wardrobe. Men selvom kampagnen kører på Instagram, skal I selvfølgelig ikke snydes herinde. Ovenfor kan I se vores 3 favoritter. Nr. 1 er en fantastisk smuk daybed, som vi forelskede os fuldstændigt i, da vi besøgte Ellos’ showroom (det en den, vi sidder på på billedet). Den er underspillet på den cool måde og bidrager med lidt boho-vibes til indretningen. Nr. 2 er de enormt pæne George bakkeborde i messinglook, der er flyttet ind hjemme hos Tatiana. I finder det store her og det lave her. Og sidst men ikke mindst nr. 3: det lækre, grå Valgra fåreskind, som er så blødt og pænt, at det allerede er udsolgt. Men hold øje her, for dette skulle komme på lager igen.

Translation: Those of you who follows our Instagram, may have noticed that we the past three weeks have had the pleasure of sharing our autumn favorites from Ellos. Above you can see our three favorites. No. 1 is a stunning beautiful daybed that we fell completely in love with when we visited Ellos’ showroom. No. 2 is the neat George tray tables with a cool brass look. Find the big one here and the low here. And last but not least no. 3: the beautiful grey Valgra sheepskin, which is so soft and nice, that it is already sold out. But keep an eye on it here, it should get back in stock.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVINGROOM INSPIRATION