SPAR 25% PÅ PÆNE SAGER TIL VÆGGEN

4 INTERIOR SHOPS YOU HAVE TO VISIT IN MALMÖ

sponsoreret

I sidste uge tog jeg en lille smuttur til Malmø med to søde veninder. Vi havde alle fri og trængte til lidt luftforandring, og eftersom budgettet ikke ligefrem rakte til en rejse syd på, var det jo oplagt at udnytte, at man med Flixbus kan komme fra København til Malmø for sølle 39 kroner. Vi valgte at nuppe et par overnatninger, så det føltes lidt mere som en mini-ferie, hvilket passede perfekt, da der netop var Malmø Festival i de dage. Men da byen ikke er voldsomt stor, er det bestemt også oplagt at købe en tur-retur billet til blot en enkelt dag. Af tøj fandt vi ikke meget, som vi ikke ville kunne have købt i København eller en anden større dansk by (dog var priserne lidt billigere end i Danmark grundet den lave svenske krone, win!), men når det gælder bolig-butikker, så kan svenskerne altså virkelig noget. Og mens vi pænt har givet dem kæder som Søstrene Grene og Flying Tiger Copenhagen, så har de altså glemt at sende cool butikskoncepter som Granit og Lagerhaus retur over sundet til os. Så derfor får I her min personlige lille anbefaling til 4 bolig/livsstilsbutikker, som bestemt er et besøg værd, hvis I lægger vejen forbi Malmø.

Granit: Den mest gennemførte boligkæde, der forhandler alt lige fra opbevaring, tekstiler og porcelæn til kontortilbehør, potter, lamper og møbler. Kort sagt alverdens dimserier, der alle har det til fælles, at de er skabt med fokus på æstetikken og med udgangspunkt i basisfarverne sort, hvid, grå og natur. Jeg elsker at besøge Granits butikker, og jeg får altid lyst til at købe mig fattig i ting, jeg slet ikke vidste, at jeg manglede, fordi de formår at få alting til at se så pænt ud.

Adresse: Södergatan 3

Skærmbillede 2016-08-25 kl. 12.26.34Lagerhaus: Endnu en kæde med et stort udvalg af forskellige boligsager. Lagerhaus er en anelse mere festlig og spraglet i sit sortiment end det gælder for Granit, og forhandler en bred vifte af prismæssigt overkommeligt og praktisk boligtilbehør med fokus på unikke designs. Jeg forelskede mig især i nogle virkelig pæne tallerkener og glas. Det er tilmed også et godt sted at besøge, hvis man er på jagt efter stilfulde bannere, balloner, engangsservice osv. til en festlig anledning.

Adresse: Södergatan 16 og Trianglen Shoppingcenter


DesignTorget: En oplagt butik at besøge for dem, der ønsker at opdage nye design og designere, da DesignTorget er kendt for at samarbejde med forskellige svenske designskoler og derfor fornyer sig hele tiden. Her forhandles alt lige fra fine smykker og sjove gaveidéer til bøger, møbler og boligudstyr af både kendte og ukendte designere.

Adresse: Södra Vallgatan 3
AB Småland: En virkelig gennemført livsstilsbutik, der sælger både nydesignet og redesignet interiør samt tøj, skønhedsprodukter og planter. Derudover tilbyder butikken også forskellige workshops og har tilknyttet den fineste lille økocafé. AB Smålands ambition er at tilbyde et inspirerende mødested med en kreativ atmosfære, hvor alle føler sig velkomne, og det formår de bestemt at leve op.

Adresse: Södra Förstadsgatan 34

Translation: Last week I went on small getaway to Malmö in Sweden with two of my friends, and I can definently recommend you to stop by the four cool interior shops Granit, Lagerhaus, DesignTorget and AB Småland if you’re planing to visit the charming city anytime soon. 

Mette.

Her kan du finde gode hoteller i Malmø.

 

5 COMMENTS

 • Maja

  Er også kæmpe fan er Granit! Min mor har bosat sig i det svenske så er halv ofte derovre og har altid noget med hjem fra den butik. Man kan ikke gå ind uden at få noget med ud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Forståeligt – for nej, det kan man nemlig ikke! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sukhi

  Hvor er det flot kombineret med planterne og farverne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Stockholm forrig år, og jeg sukker stadig efter Granit og Lagerhaus og forbander min kufferts størrelse! Granit er virkelig lækkert og Lagerhaus virkelig fint.. Og begge til fornuftige priser..
  Findes det mon en interiør-mafia vi kan få til at true med at trække SG tilbage? 🙊😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, det er ikke nogen dårlig idé – synes kun det ville være fair med lidt afpresning, vi har brug for de butikskæder!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPAR 25% PÅ PÆNE SAGER TIL VÆGGEN