VIND SOMMERBOBLER TIL DIN HAVEFEST

NEW IN: ELEGANT BLACK BEDSIDE LAMPS

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELLOS

elloslampeurr

elloslampeur

Jeg har glædet mig som et lille barn til at få de her lamper hjem. Jeg har i lang tid været lidt træt af vores førhenværende sengelamper, som vi købte, da vi flyttede ind for fem år siden, og jeg har egentlig aldrig rigtig brudt mig om dem. Men kender I ikke det, at der er nogle ting, man bare lærer at leve med? Det er lidt skørt, men nu skulle de altså ud! Lamperne her har jeg været så heldig at få lov at shoppe fra Ellos’ altid lækre boligsortiment – modellen hedder “Edgar” og fås også i hvid, messing eller krom. Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle vælge dem i sort eller messing, men som I kan se, endte jeg med det sikre valg – sort går man som bekendt aldrig fejl af ;-)

Translation: I’ve been so excited to receive these bedside lamps from Ellos. For a long time I’ve been thinking about getting some new ones, since I’ve actually never been that happy about the old ones. I’ve been lucky to shop these from Ellos’ always stunning interior department – the model here is called “Edgar” and is also available in brass, chrome and white. It was a difficult decision whether to go with the black or the brass ones, but as you can see I ended up choosing the most safe – black is always a good idea ;-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND SOMMERBOBLER TIL DIN HAVEFEST