COLORFUL CRAVINGS

HOMESICK DIY: PLAKATRAMME AF RØREPINDE

via HOMESICK.nu
Plakater, plakater, plakater.. Vi kan næsten ikke få nok! Her viser vi en fin og alternativ måde at hænge plakater op på, som vi næsten tør love, giver jer lyst til at købe endnu flere. Så er I advaret! Projektet er fra vores bog HOMESICK DIY, som rummer hele 66 store og små DIY-projekter. Vores bog kan bl.a. købes lige her, og tro os, I aner ikke hvor glade det gør os, hvis I har lyst til at støtte vores arbejde – der er nemlig lagt uendeligt mange timer og kærlighed i den bog :-)

Rammen er helt uden glas og lavet ud af noget så simpelt som fire rørepinde. Det er et projekt, hvor selv de fummelfingrede kan være med, og på trods af sin enkelhed vil den med garanti få jeres plakater til at se skønne ud. Lad rammen hænge for sig selv, eller kombinér den fine træramme med andre rammer på en billedvæg.

Det skal du bruge:

  • Fire rørepinde
  • Målebånd
  • Blyant
  • Sav
  • Superlim
  • 8 magneter
  • Snor
  • Saks

via HOMESICK.nu

Sådan gør du:

MÅL de fire rørepinde efter målet på plakatens bredde, og sæt en streg med kuglepen der, hvor du skal save. Sav rørepindene over ved stregerne.

SÆT en klat lim i hver sin ende på to ud af de fire rørepinde. Hvis der er skrift eller andet på den ene side af rørepindene, bør det være siden, du sætter lim på, da denne ikke kan ses på det færdige resultat.

PLACER en magnet og dens modpol på hver af de fire limklatter.

SÆT endnu en klat lim ovenpå disse, og placer de sidste to rørepinde herpå. Lad limen tørre efter anvisningerne.

SÆT plakaten ind imellem de fire rørepinde, to foroven og to forneden, så plakaten sidder fast mellem magneterne.

KLIP et stykke snor så langt, som du ønsker det. Vores snor måler cirka 70 cm. Bind en knude af de to ender, og klip de løse ender af helt ind til knuden.

PLACER snoren imellem den bagerste rørepind og plakaten, så den sidder omkring de to magneter foroven.

HÆNG den op og nyd synet af den nye, fine ramme.


Se flere kreative projekter i vores bog HOMESICK DIY – 66 store og små projekter til indretning af dit hjem – I finder den her :-)

12 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COLORFUL CRAVINGS