5 PERFECT LAMPS FOR THE BEDROOM

COOL AUGUST NEWS FROM IKEA

via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu

Hvis der er noget, jeg har elsket lige så længe jeg kan huske, så er det at bladre årets IKEA-katalog igennem (ja, jeg gik også meget op i indretningen af mit værelse, da jeg var mindre). Det nye års katalog må vi dog vente på at få fingrene i lidt endnu, men så er det jo heldigt, at IKEA også fylder deres butikker med nyheder i løbet af året. Vi har netop modtaget en mail sprængfyldt med fine sager, som alle lander i butikkerne her i løbet af august, og jeg tænkte, at jeg ikke ville snyde jer for et lille sneak-peek på mine favoritter. Jeg er især helt pjattet med gyngestolen, og så er bordpladen i det mørke sildebensmønster altså også virkelig cool – den kunne helt sikkert gøre sig godt i vores køkken! Er der noget, I ikke kan leve uden?

Translation: We’ve just received an email bursting with cool news from IKEA, all of which will be in the stores from August, and I thought that I would give you a small sneak-peek of my favorites. I’m in love with the rocking chair, and the table top in the dark herringbone pattern is really cool too – it could certainly do well in our kitchen! Is there something among these news you can not live without?

Mette.

18 COMMENTS

 • Tess

  I can’t wait for the 2017 catalogue and all the new stuff, after I come back from our holiday, I might have to take a look at them in person in the next Ikea store… ;) I love the rocking chair, but we don’t have enough room for another chair, haha! I also like the tray tables!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Me niether, I’m always so excited about it! I really like the tray tables too, and luckily they are affordable ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er jo ikke dine favoritter vel? Har lige siddet og kigget på en udenlandsk blog med identiske IKEA “favoritter”. Det er mere pinligt end at lave reklame, sig dog bare at disse “favoritter” er dem ikea vil have annonceret. Ellers skriver jeg gerne til ikea, at deres blog sponsorering er ved at slå fejl..og du misser læsere på den konto – det er jo ikke alle der KUN følger din blog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, hvad? Du er da velkommen til at skrive til IKEA? :-) Indlægget er nu godt nok ikke sponsoreret af dem (det fremgår altid tydeligt øverst i indlægget, hvis der er tale om et sponsoreret indlæg), selvom vi da bestemt ville takke ja, hvis de tilbød os et samarbejde, eftersom vi alle tre er glade for deres brand og ejer mange af deres ting. Som jeg skriver i indlægget er det skrevet på baggrund af en pressemeddelse vi (og uden tvivl rigtigt mange andre bloggere og magasiner) har modtaget vedrørende deres august-nyheder. Så jo, det er mine favoritter, og jeg er da ked af, hvis du synes det er pinligt, at jeg har de samme favoritter som “en anden udenlandsk blogger” – det synes jeg nu heldigvis ikke. Med hensyn til læsere tror jeg ikke du skal være bekymret, de plejer at være fint tilfredse med, at vi deler denne slags nyheder med dem – også selvom de læser med på andre blogs. God dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Ej, men folk nogle gange altså… *emoji med himmelvendte øjne* Fint svar og som altid fint indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   TAK søde Sofie! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja altså hvis man er ligeglad med sine læsere, så mister man dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Så er det godt, at vi er alt andet end ligeglade :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kirk

  Fede nyheder! Kan det passe at det ikke kan ses på deres hjemmesiden endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Helt enig. Ja, det kan godt passe – jeg vil tro at de først bliver vist på hjemmesiden når produkterne rammer butikkerne, hvilket (så vidt vi er informerede) er fra august :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har lige købt bakkebordet i dag, så nogle ting er i butikken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Skriv endelig herinde igen hvis i opdager rullebordet er kommet! Det er noget så fint og BILLIGT!

  P.s. personligt har jeg aldrig aldrig nogensinde læst et indlæg på Homesick som jeg på nogen måde fandt uoprigtigt eller falsk – tværtimod; jeg synes netop det fremgår super tydeligt at I er på bloggen ISÆR for at bidrage med gode tips og alverdens andre brugbare ideer til jeres læsere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det skal vi gøre :-) Og TAK, det er vi så glade for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nøj, nogle fine ting! Tak for tips :) Kan det passe, at rullebordet nu koster 499,-? Det siger Ikeas hjemmeside, men måske jeg kigger forkert? (De kalder også serien Sunnersta…forvirringen er total her ;)😄) Tak for et godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Så fine ting jo! Ved i hvor jeg vil kunne opstøve samme slags sommerfugle som der vises i glaskuplen? den skal jeg klart ind og have, men vil gerne have det fine “interiør”med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Signe. Det ved vi desværre ikke. Mon den er fra IKEA’s eget sortiment? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 PERFECT LAMPS FOR THE BEDROOM