DEN PERFEKTE SCENE TIL EN LUN SOMMERAFTEN + EN VINDER

SUMMER DIY: MARSHMALLOW TABLE GRILL

skumcol3 skumcol4skumcol2 Apropos mit indlæg forleden om hyggelige sommerfester, så er denne DIY også meget velegnet til at tænde op under sommerhyggen ud på lyse sommeraftener. Bogstaveligt talt. For findes der noget hyggeligere, end at grille skumfiduser? Ikke rigtigt, vel? Det er ligeså let, som det ser ud og bonus er, at den samtidig er en lille terrassevarmer ;-)

Det eneste du skal bruge er:

 • Potteskjuler
 • Staniol
 • En tændbriket
 • En håndfuld kul

Krøl forsigtigt staniolet og læg det i bunden samt op ad siderne, så der er plads til kul i midten. Læg en håndfuld kul i potten og en tændbriket i midten (dvs. kul, tændbriket og kul). Tænd briketten, men sørg for, at stille den lidt væk, så du ikke får gløder på din hvide dug, når den tændes. Når kullet er blevet gråt, og røgen er hvid, kan du roligt stille den på bordet, men sørg for at stille en bordskåner under, så du er sikker på, at den ikke laver mærker. Så er det ellers bare på bordet med spyd, skumfiduser og mariekiks og lade hyggen brede sig :-) Jeg ved godt, I ikke er født i går, men gør det nu kun udendørs, ikk? – safety first! ;-)

Rigtig god fornøjelse!

Tip: Hvis I alligevel har grillet, kan I blot genbruge kullene derfra og lægge dem over i potten.

Translation: Speaking of my post the other day about summer parties, this DIY is also a great idea to set the perfect atmosphere on late light summer nights cause grilling marshmallows is always a good idea. It is as easy as it looks and bonus is that it’s also a small heater ;-)

To make this grill all you need is:

 • A flower pot
 • Tin foil
 • One grill briquette
 • A handfull of coal

Curl the tin foil and put it in the bottom of the flower pot and also softly curl some tin foil to place a along the sides. Add a handfull coal to the flower pot and place the briquette in the middle of the pile of coal. Set fire to the briquette but make sure to place it in a safe distance to your white table cloth to avoid burning marks from the fire. When the coal are grey and the smoke is white you can safely place it on the table but make sure to put it on trivet underneath to be sure it doesn’t leave any marks. Then all you need is some sticks, marshmallows and biscuits (I think the biscuit thing is a Danish tradition, but should definitely try it!). I know you aren’t born yesterday but please make sure to only do this outdoor, OK? Safety first ;-)

Enjoy!

Tip: If you already grilled your dinner on a coal grill you can just reuse the hot coal from it and place it in the flower pot. 

Camilla Marie

 

4 COMMENTS

 • Sign

  Det skal da helt sikkert prøves, men bliver potten ikke helt vildt varm?
  Og forresten er det dødsens farligt at grille på kul indenfor pga gasserne, så det er ikke bare “for en sikkerheds skyld” – det skal man bare slet ikke gøre! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Havde ikke lige tænkt på, at min formulering kunne misforstås. Det jeg mente var, at “for en sikkerhedsskyld vil jeg lige sige det” ;-) Kullene ligger kun i toppen, så forneden bliver den kun lun :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin ide. Det må jeg hellere afprøve :) Tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] love this simple DIY to make a tabletop marshmallow […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SCENE TIL EN LUN SOMMERAFTEN + EN VINDER