GET THE LOOK: BEDROOM WITH PRETTY WALLPAPER

NEW CERAMICS FROM THE ELLOS SALE

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Ellos udsalg

Links: Vase & potteskjuler

Jeg har været et smut forbi Ellos og deres lækre udsalg, hvor jeg endte med at bestille de her to godter hjem til mine planter. Jeg var særligt spændt på vasen med det blå mønster. Den viste sig at være noget større end jeg lige regnede med, men det gør slet ikke noget – snarere tværtimod :-) Jeg er allerede ret vil med den, for jeg har bare en svaghed for blåmønstrede ting for tiden, og så synes jeg, den utraditionelle form er ret forfriskende.

Klik forbi udsalget på Ellos lige her, hvor der er gode rabatter. F.eks er der –30% at spare på dette kappelagen, som I var mange, der var begejstrede for i indlægget her. I var også flere, der syntes godt om  mit nye blåstribede sengetøj, jeg viste på bloggen i sidste måned. Den gode nyhed er, at der også er –30% at spare på det lige nu. Rigtig god shoppelyst ;-)

Camilla Marie

1 COMMENT

  • Det er nogle ret fine ting du har fundet. Er også lidt forelsket i vasen med de blå mønster, men jeg må hellere holde mig i skindet denne gang, nu hvor sommerferien er lige om hjørnet,

    Mvh. Michelle-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: BEDROOM WITH PRETTY WALLPAPER