NO MORE STUDY - IT'S PARTY TIME

CUTE HOME WITH LOTS OF PLANTS

3 41 52Photo credit: Alvhem

Et lille udpluk af billeder fra en ret skøn bolig på 34 kvadratmeter. Jeg er især vild med, hvordan planterne får lov til at grå fra de pæne string hylder og fylder på væggen. Det er en god måde at skabe liv på, hvis man har en stor væg, som man ikke lige ved, hvad man skal gøre ved! :-) Se flere billeder af boligen her.

Translation: A little peak into a really cute home of 34 square meters. I especially love how the plants are growing from the pretty string shelves and cover the wall. It’s a good idea if you’ve a big wall and don’t know what to put on it! :-) See more pictures of the home right here.

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NO MORE STUDY - IT'S PARTY TIME