VIND ET GAVEKORT PÅ 1.000 KRONER TIL ILVA

COMPACT LIVING IN STOCKHOLM

via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuSource: Husman Hagberg

Se lige en gang, hvor fin den her lejlighed er – jeg er helt betaget af den. Tænkt sig, at sølle 37 kvadratmeter kan tage sig så fint ud? Løsningen med en vinduesvæg har jeg fablet om flere gange bl.a. her, og jeg er stadig helt hooked på idéen. Det gør altså bare hele forskellen. Forestil jer lige det øverste billede uden vinduet fra køkkenet indtil soveværelset og hele vinduesvæggen ud til stuen – det havde været en helt anden lejlighed, med meget mindre kant. Men det blå-grå køkken med marmorbordplade og greb og vandhane i messing kan nu også noget. Meget trendbaseret, men virkelig pænt! Hvad tænker I? :-)

Translation: I’m really in to the whole window wall trend, and I’ve already talked about here – but looking at this beautiful, small Swedish apartment only makes me dream about one even more! The most amazing 37 square meters, don’t you agree? 

Mette.

 

 

 

12 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND ET GAVEKORT PÅ 1.000 KRONER TIL ILVA