BADEVÆRELSESLUKSUS - VIND ET BRUSESYSTEM FRA GROHE

7 WEDNESDAY WANTS

HOMESICK BLOG1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Jeg har efterhånden været syg i en uges tid, hvilket er knap så sjovt lige i speciale slutspurten eller når solens stråler titter frem i ny og næ. Nu er der kun en uge til aflevering, så jeg drømmer om frihed, en masse solskinstimer (beder lige til vejrguderne) og så vil jeg bruge lidt tid på at lave nogle projekter fra vores bog. Har I anskaffet jer bogen? Jeg er lidt spændt på at høre, hvilke projekter der er jeres favoritter? :-) Orv, forresten… hvis nogle af jer skulle være på jagt efter siddehynder, så kig lige forbi Ellos – deres siddehynder er simpelthen så fine i farver, mønstre og kvalitet, og så kan man lige nu få 2 for 149 kr. Bare et lille tip her på falderebet! ;-)

Translation: I’ve been sick for a week, which kind of sucks as the deadline for my master thesis is in one week. However, I can smell the freedom and a lot of sunny hours (fingers crossed) by now. Can’t wait to spent some time making projects from our book again! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BADEVÆRELSESLUKSUS - VIND ET BRUSESYSTEM FRA GROHE