EN LILLE SNAK OM OPBEVARING

VORES HELT EGEN BOG!

HOMESICK DIY - 66 store og små projekter til indretning af dit hjem

ENDELIG ENDELIG ENDELIG! De af jer, der følger med Instagram og Facebook kan næppe have undgået at støde på vores store begejstring, for nu er den her endelig! I onsdags modtog vi vores lille baby fra trykken, og vi kan slet ikke få armene ned. Det er bare den vildeste følelse endelig at stå med resultatet i hånden! Fødslen har været både sjov, hård, lærerig, spændende, uoverskuelig, festlig og nervepirrende. Alle følelser har været i spil undervejs, men vi er uendeligt glade og stolte af resultatet – det har uden tvivl været alle de enormt MANGE timers arbejde værd! Tænk sig, at vi har skabt vores helt egen DIY-bog. Hvis der var nogen, der havde fortalt os, da vi startede bloggen for 3 ½ år siden, at den ville føre til en bogudgivelse, så havde grinet højt og aldrig troet dem. Men nu er den her virkelig, og vi glæder os helt vildt til at dele den med alle jer evigt søde og opbakkende læsere ♥

“HOMESICK DIY – 66 små og store projekter til indretning af dit hjem” er i butikkerne fra på torsdag, d. 14. april, og vi fejrer det hele med en hyggelig og uformel bogreception i livsstilsbutikken LUUPE i Kolding, hvor alle de af jer, der har tid, lyst og mulighed for at deltage er hjerteligt velkomme. I kan tilmelde jer eventet her. Bogen kan også allerede nu forudbestilles lige her.

Vi lover, at der kommer en lidt grundigere præsentation af bogen herinde en af dagene, men vi skal lige være færdige med at hoppe og danse. Fik vi sagt, at vi er GLADE?? :-D

Translation: FINALLY!! Our DIY-book is done and ready to hit the (Danish) stores next week. We are so overwhelmed, excited and most of all HAPPY! :-D

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN LILLE SNAK OM OPBEVARING