ROSY DETAILS

TREND: VELOUR

Trend: velour

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Noget, der virkelig trender lige nu, er velour. Egentlig havde jeg først dømt tendensen ude for mit eget vedkommende, da den gav mig nogle knap så flatterende 90’er associationer, men jo mere jeg ser velouren snige sig ind i diverse boliger rundt omkring, desto mere vokser tendensen altså på mig. Dog vil jeg mene, at less bestemt is more i denne sammenhæng, og det derfor gælder om ikke at gå all in med både møbler, tæpper og puder i velour. En enkelt ting eller to kan dog være ret fint, må jeg indrømme. Puffen fra Normann Copenhagen har i hvert fald virkelig vundet mit hjerte. Sofakompagniet har også netop  lanceret deres klassiker, sofaen Anne, i en dyb, mørkeblå velour. Selvom den er en anelse for vild til mig, så synes jeg virkelig, at den er smuk! Men en lille pude i stil med den fra Christina Lundsteen kunne jeg nok godt finde på at pifte min sofa lidt op med. Hvad tænker I om velour-trenden – go eller no go?

Translate: A big trend right now when it comes to home decor is velour. At first I wasn’t that into it, but the trend has really grown on me, and I’m actually starting to consider adding some velour to my home. Juuust a little bit.

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

10 COMMENTS

 • Velour vil jeg nok altid forbinde med den grønne dug på eksamensbordet, haha :-D Det er ikke en så glamourøs association..
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Er det rigtigt? Den har jeg alligevel aldrig været udsat for var i velour :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Altså en velourpude til 900 kr., siger du? Der står jeg nok af. Jeg kan godt se, at små velour-ting kan være lækre, men at give så meget for en ting der kun er trendy i kort(?) tid, det er for meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, ja det er en vild pris. Jeg ville nok heller aldrig finde pengene til den, desværre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe

   H&m hole har rigtig mange velour sager til en (meget) billigere pris :-) det er også i en helt fin kvalitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Uh tak, sikke et godt tip – det må jeg lige tjekke ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Skønt med flere farver og blødhed i boligen. Synes det liver op på manges (incl min egen) meget minimalistiske indretning.
  Og, nu har jeg forelsket mig i et fantastisk tæppe men kan simpelthen ikke finde ud hvor det er fra. Kan du måske hjælpe og evt lave et indslag om alle de fantastiske farverige tæpper der er på vej tilbage?
  Det er tæppet her, i Paprika Steens lejlighed på det første billede: http://bobedre.dk/boliger/eksklusivt-besog-hos-paprika-steen

  Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det kan jeg kun give dig ret i! Lige netop det tæppe du henviser til, kender jeg ikke. Men jeg skal nok have dit ønske i tankerne, for det er virkelig nogle fine tæpper, der kommer frem for tiden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fast alltså åh det är ju fint hur ljuset spelar i velour ändå!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ROSY DETAILS