TIP: SPAR 20% PÅ DEN POPULÆRE LIGHTBOX

THAT BLUE DOOR

via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu
Source: Stadshem Photographer: Jonas Berg Styling: Martina Mattson/Eleven Rooms

På sådan en dag som i dag håber jeg, at de fleste af jer har mulighed for at nyde en ekstra fridag i det skønne forårsvejr :-) Efter en lille getaway til Barcelona kan jeg dog ikke tillade mig at holde mere fri fra specialet, hvorfor jeg netop nu sidder på læsesalen og prøver at klemme nogle kloge ord ud. Det går ikke så godt, men til gengæld overspringshandler jeg på livet løs og lurer på fine boliger. Den her faldt jeg pladask for, den er simpelthen så hyggelig med den gamle, blå dør og vinduet i væggen ind til køkkenet. Det er særligt den slags detaljer, der fanger mig for tiden – det er jo så charmerende, og tilfører virkelig noget sjæl til en bolig, når man bibeholder den slags. Generelt er jeg faktisk fan af hele indretningen i dette hjem, det spiller bare! Men nu vil kaste mig over specialet igen og samtidig tænde for min nye “SelfControl” app. Den kan jeg i øvrigt godt anbefale, hvis der sidder andre derude og bakser med opgaver, og ligesom som jeg har tendens til hurtigt at finde sig selv på Facebook, Pinterest, Bloglovin’ etc., når man egentlig lige havde aftalt med sig selv, at man skulle være flittig og få skrevet nogle sider. App’en blokerer nemlig alt, hvad der er sjovt, i et tidsrum, som du selv bestemmer – ret smart :-)

Translate: I’m really crushing on this cute apartment. The interior is just beautiful and then I love the old, blue door and the window between the hallway and the kitchen! Just can’t get enough of old charming details like that :-)

Mette.

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 20% PÅ DEN POPULÆRE LIGHTBOX