PERFECT PETROL VELVET

PORCELAIN CRUSH

HOMESICKJeg er ved at falde i svimer over det her porcelæn! Det var en af mine søde veninder, der introducerede mig for Suite One Studio – og jeg kan mærke, at det godt kan gå hen og blive et dyrt bekendtskab. Det er så fint! Jeg er sikker på, at mine måltider ikke kun ville blive smukkere, men også meget bedre, hvis det blev serveret sådan her. Kan I følge mig? :-) Find meget mere smukt porcelæn og fine stylings på deres Instagram her.

HOMESICKTranslation: I almost can’t describe how beautiful this porcelain are – wow! One of my friends introduced me to Suite One Studio – and it may well turn into an expensive acquaintance. I am sure that my meals would not only look more beautiful, but also taste much better if it was served like this. Do you follow me? :-) Find more beautiful porcelain and dreamy stylings at their Instagram right here.

Tatiana.

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERFECT PETROL VELVET