DEN BEDSTE DAG

MY CURRENT POSTER FAVORITES

POSTERLOVE

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg har samlet en håndfuld af de plakater, jeg har et særligt godt øje til fortiden. Plakat nummer tre af Marta Fromme fra Fine Little Day kom med mig hjem som souvenir fra vores tur til Hamborg. Jeg faldt pladask for den i en lille butik, og den måtte bare med mig hjem, selvom den var enormt upraktisk at slæbe rundt på. Det er efterhånden mange forskellige slags plakater, der pryder mine vægge herhjemme, men det stemmer nok meget godt overens med min evige trang til at mikse kontraster, hvilket jeg synes skaber en særlig dynamik. Indtil videre har jeg dog ikke nogen tegning i min samling, og måske er det også derfor, at jeg har brændt mig ret lun på plakat nummer fire af Randi Bro fra Walnutstreet, er den ikke bare skøn?

Hvilke plakater har I et særligt øje til for tiden?

Translation: I really love all the posters above. Poster number three i brought home as a souvenir from our trip to Hamburg – when I saw it I just had to have it! Currently I think my walls are decorated with many different kinds of posters, but that infact harmonizes very well with my eternal urge to put together contrasts, which I think creates a special dynamic. So far I though think a drawing poster is missing to my collection, and that’s maybe why I feel so attracted by the poster from Walnutstreet by Randi Bro – isn’t it just beautiful?

Which sort of posters do you love at the moment?

Camilla Marie

Indlægget her indeholder annoncelinks // This post contains add links

1 COMMENT

  • Jeg har en stor kærlighed til plakater. Plakater med fede motiver, gør noget helt specielt ved rummet det er i. Er især vild med plakater fra Desineo.
    Tak for inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE DAG