BEAUTIFUL BUDGET: SUMMER EDITION

HOMESICK DIY: HYLDE MED LÆDERBÆLTER

HOMESICK DIY

Så er det endnu engang blevet tid til at give jer et lille indblik i, hvad vores bog HOMESICK DIY har at byde på. Dette projekt har vi tidligere delt inde hos Chri Chri, men i tilfælde af at I ikke lige har fundet vejen derind forbi, tænkte vi, at det jo meget passende også kan blive delt her på matriklen. Projektet hører til under bogens “Byg det selv” kapitel, og vi er selv helt vilde med idéen! Vores bog rummer desuden også kapitlerne “Lad det pynte”, “Hæng det op”, “Pak det ind” og “Gør det festligt”, der til sammen byder på 66 små og store DIY-projekter – lidt for enhver smag, tør vi godt love :-) Hvis I vil se mere, kan I fået et lille pre-view af bogen her – og ellers forhandles bogen lige her eller hos boghandlere landet over.

Men nu skal det altså handle om en kreativ kombination af læderbælter og hylder, for det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med DIY-løsninger til hjemmet, og denne smukke hylde er med garanti et af de projekter, der vil blive spurgt til, hvor er købt henne – og så kan man jo passende blære sig med sine håndværkerskills. Projektet er dog både nemt og overskueligt, men scchh … det er vores lille hemmelighed! Hylden er egentlig ikke særlig spændende i sig selv, men læderstropperne skaber et karakteristisk helhedsudtryk. Hylden passer ind i alle rum, og er det perfekte spot, til de ting, der fortjener en særlig plads. Pas dog på med overvægt på hylden, da der kan være risiko for, at den vipper.

Det skal du bruge:
– Hylde – vi brugte denne fra IKEA.
– 2 læderbælter – vi købte dem i H&M’s herreafdeling.
– Saks
– Hultang
– Tommestok
– Vaterpas
– Boremaskine
– 2 skruer
– 2 rawlplugs

Sådan gør du:HOMESICK DIY

KLIP bæltespænderne af bælterne.

VURDÉR hvor lang du ønsker stroppen skal være ved at placere bæltet om hylden og holde den op til væggen. Tilpas bæltet og sæt et mærke.

KLIP læderet efter det ønskede mål. Vores stropper måler 80 cm hver.

LAV to huller i hver strop med en hultang. Lav først det ene hul, og saml derefter stroppens ender og lav det andet hul ved at placere hultangen igennem det første hul. På den måde sikrer du, at hullerne passer sammen. Husk at tilpasse hultangen efter størrelsen på dine skruer, så hullerne
ikke bliver for store.

SÆT evt. et blyantmærke på væggen, ved at lave en prik igennem hullet på læderstroppen.

BOR herefter et hul i væggen, der passer til den rawlplug og skrue, du skal bruge. Tryk en rawlplug i hullet.

PLACER læderstroppen, så hullerne passer med rawlpluggen og skru skruen i med enten skruemaskine eller skruetrækker.

SÆT hylden igennem den ophængte læderstrop og placer den anden læderstrop i den modsatte ende af hylden. Sæt et vaterpas på hylden, og lav et mærke på væggen igennem hullet på læderstroppen, når hylden er i vater.

FORETAG samme proces som før ved at bore et hul i væggen, tryk en rawlplug i og skru læderstroppen fast.

KLAP dig selv på skulderen over det flotte resultat og nyd synet af dit helt eget håndværk med dine fineste ting på.

HOMESICK DIY

Se flere kreative projekter i vores bog HOMESICK DIY – 66 store og små projekter til indretning af dit hjem – du finder den her :-)

 

 

6 COMMENTS

 • Camilla K

  hvor er vasen fra? kunne godt bruge noget inspiration til flotte, lækre, moderne vaser. og hvor de kan købes! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Mener du potteskjuleren? Den er fra Koldings Blomsterhus. Men sådan nogle rustikke lerpotter forhandles hos de fleste blomsterhandlere eller havecentre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså et ret fint og nemt DIY-projekt. ;)

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor meget tror i hylderne kan holde man stiller på dem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fed ide. Hylderne kan holde til rigtig meget – prøv forsigtigt. Det er faktisk vigtigere, at du har nogle gode skruer, rawplugs og væg :-) Det bestemmer i høj grad, hvor meget den kan bære – men med det rigtige setup, så rigtig meget. Cool – der ryger nogle stk op på kontoret. Tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Inspirert av denne.  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BUDGET: SUMMER EDITION