INSPIRATION TIL ÅRETS PÅSKEBORD

THE PERFECT CORNER PLANT

 photo ikeaplante_zps0uyy8zzc.jpg

 photo ikeaplante2_zpsxf6duvjd.jpg

Se lige denne planteskønhed, der røg med mig hjem fra IKEA sidst. Den giver et perfekt eksotisk twist til min stue, og så synes jeg, den passer perfekt i mit lille hjørne, som jeg aldrig rigtig ved, hvad jeg skal gøre ved. Det er sådan et hjørne med døre til begge sider, der er alt for lille til eksempelvis at gøre til et lille hyggehjørne. I lang tid har jeg haft min Monstera til at stå i hjørnet på en planteskammel, men sådan en begynder ret hurtigt at brede sig, så vi til sidst kom til at gå ind i den, hver gang, vi gik forbi. Her er denne mere høj og slank, men har samtidig en vis fylde, så hjørnet ikke ser tomt ud. Det allebedste er, at den er vildt billig – den kostede mig kun 89 kroner! :-D

Translation: Look at this green beauty that moved in to my corner. It’s from IKEA and I think it’s just the perfect corner plant since it tall and slim, but still has some volume all the way up, so the corner doesn’t get that empty look. The best thing is, that it’s also very cheap – it only cost me 89 kroner (which is around 13 $).

Camilla Marie

12 COMMENTS

 • Sofie

  Må vi ikke se nogle flere billeder af jeres smukke hjem? Jeg kan se, at du, Camilla Marie, har mit drømmegulv. Det er så smukt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Sofie, hvor er du sød og tak for din nysgerrighed :-) Vi vil rigtig gerne vise nogle flere billeder fra vores hjem, og det er også ambitionen at vi vil blive bedre til det. Derfor er det særligt skønt med en kommentar som din, som afspejler en efterspørgsel. Det gør det lidt nemmere at handle på tanken om at blive bedre til det ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Er potten også fra IKEA? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Nej desværre. Den er fra min lokale plantepusher i Kolding (Koldings Blomsterhus).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hvor køber du den fine krukke henne ? Syntes de er meget dyre nemlig ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Lykke, den har jeg købt i Koldings Blomsterhus, men forestiller mig, at mange andre blomsterhandlere har dem i sortimentet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • It looks great, true asset! I have the same plant too and in a corner (although elevated on top of a cabinet). They last for years and are very forgiving for people who don’t have green fingers:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, that’s really sweet music to my ears and great news for my not-so-green fingers :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en har jeg også, og den pynter nemlig rigtig fint i et hjørne :-) Synes bare den har tendens til at få visne spidser, kan ikke finde ud af hvad jeg gør galt, om jeg vander den for lidt eller for meget. Vander den kun ca. hveranden uge, men der står jo også at den ikke skal have så meget.Står heller ikke i direkte sol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Mette
   Nu har jeg ikke haft min så længe, men min er stadig rigtig fin. Har vandet den to gange på tre uger og min står heller ikke i direkte sollys, så håber da ikke at det også sker for min baby :-( Gitte (fra forrige kommentar) skrev også, at hun havde problemer med gule spidser, men som jeg skrev til hende kan noget plantegødning måske hjælpe. Vi afprøvede noget sidste år fra Bayer Garden, og det var altså ret effektivt og god til at live planter op igen. Måske et forsøg værd?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hejsa. Hvordan skal den passes? Jeg har en og synes bladene begynder at visne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Gitte – det har jeg helt ærligt ikke sat mig ind i. Jeg er en elendig plantemor, der vander mine planter lidt på må og få. De sidste tre uger har jeg vandet den to gange og den står stadig rigtig fint, selvom den heller ikke får så meget lys. Men til de gule spidser du beskriver, kan du måske prøve at give den noget gødning – vi lavede et spons-indlæg sidste år om plante gødning fra Bayer Garden, og det opdagede vi, virkelig er noget der virker ;-) Søg evt. på Bayer Gerden i søgefeltet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL ÅRETS PÅSKEBORD