SPRING RENEWALS

INSPIRATION TIL ÅRETS PÅSKEBORD

Indlægget er sponsoreret af Ilva.dk

Ilvavase – vinglas – servietringbestik – karaffelfad – fyrfadsstagetallerken – serviet – dug

Jeg må nok indrømme, at ILVA længe har været lidt i glemmebogen hos mig. Det var dog kun  indtil, at vi sidste år blev inviteret til sneak peek på deres forårsnyheder. De smukke vinglas med smoke-effekt står i hvert fald stadig højt på min “meget flotte glas, der gerne måtte stå i mit køkkenskab”-liste! ;-) Forleden modtog jeg et nyhedsbrev fra ILVA, hvor jeg tog mig selv i lige at klikke ind forbi vinglassene endnu engang. De ville pynte så fint på årets påskebord, synes I ikke?

Hvis jeg skulle dække årets påskebord, ville det blive enkelt og utraditionelt i mørke nuancer med små glimt af kobber og massevis af tulipaner. Maden skulle serveres på pæne fade af mørkegrå skifer og karaflen, der matcher vinglassene, ville være fyldt med frisk hyldeblomstsaft eller en god vin. De sorte tallerkener ville blive pyntet enkelt med hør servietter i flotte servietringe, og ved siden af ville jeg stille den lille fyrfadstage, fyldt op med karse til de lækre æggemadder. Jeg ville binde en knude i hver ende af dugen, så den fik et mere råt look – og så ville jeg pynte bordet med store vaser og de flotteste tulipaner i sarte farver. Hvordan ser årets påskebord mon ud, hvis I skulle dække det? :-)

Tatiana.

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPRING RENEWALS