GET THE LOOK: GREY OFFICE

EN LILLE STEMNINGSVIDEO FRA HAMBORG

Indlægget er sponsoreret af DSB

Som de af jer, der følger os på Instagram måske har bemærket, så var vi på den hyggeligste lille tur til Hamborg med DSB i den forgangne weekend. Godt tre timer tog det os fra vi hoppede på toget i Kolding til vi var fremme på Hamborg Hauptbahnhof. Det er ikke meget længere, end det tager for os at komme til København – men det føles altså bare lidt mere eksotisk med sådan en lille getaway til udlandet. Vi synes nærmest kun lige, at vi havde købt snacks og magasiner på stationen og lænet os tilbage i det bløde togsæder og bum, så var vi fremme – lige i smørhullet af Hamborg. Ingen ventetid eller kø til bagagebåndet, det var bare at trille ud fra banegården med vores kufferter og sætte kurs mod hotellet. Nemt! :-)

Vi boede på et fantastisk hotel i Speicherstadt – en nærmest venedigagtig bydel nær  Hafencity. Vi havde et par skønne dage, hvor vi virkelig fik mulighed for gå på opdagelse i byen, selvfølgelig kombineret med shopping, god mad og sightseeing. Til de designinteresserede byder Hamborg både på en masse fine boligbutikker og imponerende arkitektur. Vi er ved at samle en stor Hamborg guide med vores bedste tips og anbefalinger fra byen, som vi lægger ud til jer i morgen – men indtil da vil vi lige dele en lille stemningvideo med jer (husk at se den i HD). Måske den kan gå ind under kategorien Vlog? Vi er ikke helt sikre, men vi håber, at den giver jer en fornemmelse af, hvad Hamborg har at byde på af gode oplevelser. Vi tør i hvert fald godt afsløre, at det ikke er sidste gang, vi er hoppet på toget for at tage turen med DSB til Hamborg.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: GREY OFFICE