JUST PAINT AWAY

BLUE NUDE

 photo Dias1_zpszqrcohga.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Smag er noget sjovt noget… den ændrer sig muligvis ikke så tit som moden, men jeg tror på, at man rykker sin smag en lille smule hele tiden, alt efter hvilke kulturelle lag man er en del af, ens omgangskreds og hvor man er henne i sit liv! Jeg er lige nu inde i en af de perioder, hvor jeg kan mærke, at min smag er ved at ændre sig. Det er ikke fordi, jeg er ved at lave alt om herhjemme (det kræver alligevel et vist budget, og så langt rækker min SU altså ikke), men jeg er begyndt at falde for nogle andre ting, end jeg gjorde tidligere. Kan I nikke genkendende til det? Lige nu har jeg et gevaldigt stort crush på kunst a’la det i ser herover. Min veninde har to af plakaterne fra Henri Matisse hængende (se dem på hendes Instagram her), og jeg synes simpelthen, de er så flotte! Det er en stil, der slet ikke passer ind på min billedvæg mellem mine nuværende plakater, men sådan er det jo nok bare at skifte smag. Hvilken type plakater/billeder hænger der hjemme hos jer? :-)

Translation: I’m in a period where my taste is changing and I’m having a hard time placing myself in a particular style. At this moment I have crush on wall art a’la what you see above. This style definitely don’t match the posters hanging on my wall right now, but I think that’s the way it is, when your taste is changing. What kind of posters are hanging on your wall? :-) 

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Sissel

  Hvor kan jeg finde plakat nr 4? Den er simpelhent SÅ flot, men kan ikke finde den på linket
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også virkelig forelsket i de blå damer og i de andre plakater i dette indlæg..
  Men hvordan ville du farvesammensætte dem med andre møbler? Jeg tænker nemlig at indrette mit nye hjem i hvide, sorte, organiske (altså sådan jordfarver, beige) farver, og jeg kan være lidt bange for, om blå vil blive for malplaceret :-)

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg kan sagtens følge dig. Det er simpelthen så svært, det der med farver! Jeg kan selvfølgelig ikke garantere noget, men umiddelbart tror jeg, at den blå farve vil gøre sig utrolig godt, hvis resten af dit hjem er indrettet i neutrale, douchede farver. Sådan er det også hos min veninde, der har dem, og det ser skide godt ud. Til gengæld vil jeg være forsigtig med at bringe andre kraftige farver ind i din indretning sammen med den blå, med mindre du generelt kører i mange farver. Det er en svær balancegang, så det er nok bare med at prøve sig frem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Blot til info så kan du købe 16 Matisse cut outs i rigtig god kvalitet til kun 200 kr. i magasin :) Har dem selv og de er rigtig fine.

  Ellers fås de lige her:
  https://www.taschen.com/pages/en/catalogue/art/all/28805/facts.matisse_cut_outs.htm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ej hvor fint! Den skal jeg da klar have klikket hjem. Tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JUST PAINT AWAY