AFSLØRING AF FORSIDEN TIL VORES DIY-BOG

A STUNNING KITCHEN

kokken kokken2 kokken3

Source: Boligmagasinet

Se lige et lækkert køkken! Det var det første billede, som jeg faldt pladask for på Pinterest og blev endnu gladere, da jeg så, at Boligmagasinet havde lavet en hel reportage om det smukke køkken – det er en ret vild forandring køkkenet har været i gennem, ja faktisk har Gry og Jonas, som bor i lejligheden, flyttet hele køkkenet. Hvis I har lyst, kan I se hele makeoveren lige her.

Nogle vil muligvis mene, at det ligner alle andre hvide køkkener, men jeg synes alligevel, at det skiller sig ud ved kun at bestå af skabe med simple låger – ingen skuffer! Det synes jeg altså giver et forfriskende og rolig look, som dermed tillader lidt flere nipsting. Særligt når det kommer til køkkenalrum, så synes jeg personligt ikke, at køkkenet skal “larme” så meget. Såvidt jeg har kunnet læse mig frem til,  er køkkenet fra Invita, men lige hvilken serie, der er tale om, skal jeg ikke gøre mig klog på.

Hvad synes I om køkkenet? Til de af jer, der har prøvet at renovere køkken, kunne jeg godt tænke mig at høre nogle af jeres personlige overvejelser :-)

Translation: I think this kitchen is just beautiful. I like the fact that it’s so simple and has no drawers at al, which I think is refreshing and gives it a calm expression which allows space for more decor. When it comes to open kitchen like this one I personally think, that the kitchen needs to be toned down, which this kitchen is a great example of.

What do you think about the kitchen? For those of you who have renovated the kitchen, I would love to hear some of your conciderations :-) 

Camilla Marie

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AFSLØRING AF FORSIDEN TIL VORES DIY-BOG