A SMALL & CHARMING PLACE

SNEAK PEEK: EXCITING SPRING NEWS FROM IKEA

ikeaikea2ikea1
Jeg har virkelig en stor kærlighed til glas og keramik for tiden. Egentlig har stel og service ikke tidligere været noget, jeg gik voldsomt meget op i, men det har altså ændret sig. Derfor blev jeg også ekstra glad, da jeg blev præsenteret for nyheden om IKEA seneste samarbejde. De har nemlig teamet op med den svenske glasformgiver og keramiker Ingegerd Råmans, og resultatet er kollektionen VIGTIGT, som både rummer håndlavet glas og keramik samt møbler vævet i naturlige fibre. Som I kan se ud fra billederne, har jeg især et godt øje til keramik- og glasdelen – det er simpelthen så enkelt og smukt. Men hvis I er nysgerrige på at se resten af kollektionen, kan I finde den her. VIGTIGT lander i butikkerne til Maj, og hvis jeg kender IKEA ret, så bliver det til priser, vi alle kan være med på. Er I lige så begejstrede, som jeg er? :-)

Translation: I really have a great love for glass and ceramics. Therefore I was extra happy when I was introduced to the news of IKEAs latest collaboration. IKEA have teamed up with the Swedish glass designer and ceramist Ingegerd Råmans, and the result is the collection VIGTIGT, which ranges from handmade glassware to furniture woven from natural fibres. As you can tell from the pictures above, I really like the handmade glassware – it’s so beautiful. But you can get a look at the whole collection right here. The collection will be in stores from May. Are you as excited as I am? :-)

Mette.

4 COMMENTS

 • NEJ hvor ser det fint ud! Det må jeg helt klart have fingrene i :-) Øv hvor er der lang tid til ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, det samme tænker jeg. Men så har vi lidt at glæde os til :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ved ikke, om det bare er mig, men når jeg trykker ind for at se mere af kollektionen, kan jeg ikke finde det? Ligner nemlig ellers en mega lækker kollektion ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Næh, de har da også fjernet det igen. Så det kan jeg da godt forstå, at du ikke kan. Underligt. Men prøv evt. at google “ikea vigtigt”, så burde der komme noget frem, som du kan lure på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A SMALL & CHARMING PLACE