29 WELL USED SQUARE METERS

GREAT DISCOUNT ON DESIGN GOODIES

 photo slide1_zpsbd2ol45d.jpg

Lovatt Keramik // The Kinfolk Home // HAY Pude // Menu POV Lysestage // &Tradition Lampe af Verner Panton
____
Links to the international site:
Lovatt Ceramic // The Kinfolk Home  // HAY Pillow // Menu POV Candle Stick // &Tradition Lamp by Verner Panton 

I går var jeg et smut forbi Designdelicatessen.dk og opdagede, at de kører -15% på ikke-nedsatte varer til og med på søndag, hvis man bruger koden “januar2016”. Derudover er har de altså virkelig nogle gode tilbud på flere af deres ting, som for eksempel den smukke Flowerpot lampe, der er sat ned med -20% :-) Det endte selvfølgelig med, at jeg også fik shoppet lidt – jeg købte den fineste lysestage, som jeg viser jer på bloggen i morgen. Men ville egentlig bare lige dele tippet med jer, hvis der skulle sidde andre shoppelystne derude ;-)

Translation: Yesterday I went by Designdelicatessen.com and realized that they offers -15% on everything except products already on sale. All you have to do is entering the discount code “januar2016”. Besides they have many great offers – for example the beautiful Flowerpot lamp on which you save -20%. Of course I went shopping a little – I bought the most adorable candle stick which I’m gonna show you tomorrow. Well, I just thought I wanted to share it, in case that there are others in the mood for shopping out there ;-) 

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

29 WELL USED SQUARE METERS