IT'S CHRISTMAS TIME

OFFICE INSPO

 photo 1_zps4vttxmzp.jpg photo 2_zpsoc2pum8m.jpg
1 / 2 / 3 / 4

Har I haft en dejlig jul? Det har jeg. Det er sjovt med julen – man sætter sig op til de juledagene i mindst 23 dage og paf, så er de bare overstået. Min juleferie er dog ikke slut endnu! Jeg smutter nemlig til Berlin i morgen, hvor jeg også skal fejre nytår. Det bliver så sjovt! Hvis I har nogle gode Berliner-tips, så bring them on :-) Den næste uge skal nydes i fulde drag, for når jeg vender snuden hjem igen, er det specialet, der venter. Puh, det kan da tage pusten fra mig at tænke på! Hvis jeg bare havde et lækkert kontor, som dem her på billederne, så ville det måske gøre det lidt sjovere :-)

Translation: Did you have a lovely Christmas? I surely have. It’s funny with Christmas – we’re all looking forward to the Christmas days for at least 23 days and paw, they’re just gone. However, my holiday is not over yet! Tomorrow I’ll go to Berlin, where I’ll also celebrate New Years Eve. Can’t wait! If you have some good Berliner tips, then bring them on! :-) I will try to enjoy every minute of the next week, because when I get home, the master thesis is waiting for me. If I just had such a cool office, like those in the pictures above, it may be a little more fun :-)

Tatiana.

11 COMMENTS

 • Mia

  De er så fine, de kontore. Tror faktisk jeg selv har alle billederne gemt på pinterest.
  Jeg står selv og skal indrette et lille kontorhjørne i min mands og min nye lejlighed, i samme rum som stuen – og det er altså noget af en udfordring! så hvis i har et par tips til en lille hjørneplads, som både skal kunne rumme lidt opbevaring, en stor (ikke pyntelig!) stationær gamercomputer og som samtidig ser lidt pænt ud, så sig lige til, ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Uh, det lyder spændende! Men kan godt se, at det er lidt en udfordring. Håber du finder en pæn løsning :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Holm

  Hej Homesick.
  Hvor er bordet med den grønne stol fra?
  Godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er vi desværre ikke klar over!

   Også et godt nytår til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Mit spørgsmål har ingenting med indlægget at gøre, men jeg sad lige og tænkte på… havde I ikke et indlæg på et tidspunkt, der handlede om hvordan man kan hænge billeder op på en væg af beton??? Jeg kan ikke finde noget, men jeg håber I kan hjælpe. Er lidt lost nemlig mht hvad jeg dog skal gøre.

  Glædelig bagjul til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Camilla. Det siger os umiddelbart ikke lige noget, så det må næsten være et andet sted du har set det? Forhør dig evt. i et byggemarked, de har helt sikkert mere forstand på den slags, end vi har :-) Rigtig glædelig baghjul til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækre billeder! Ved du hvilket mærke/designer stole på de to øverste billeder er?
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej, ved du hvilke brands/hvor man kan købe skrivebordene som er på billederne? Tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Årh, det ved jeg faktisk overhovedet ikke! :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Friis

  I Berlin er Kurfürstendam-gaden bare et must-see!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S CHRISTMAS TIME