IT'S BEGINNING TO LOOK A BIT LIKE CHRISTMAS

MAPIFUL: EN PERSONLIG JULEGAVE + RABATKODE

Indlægget er sponsoreret af Mapiful

Vi er ligeså stille begyndt at tælle ned til jul med hygge, hjemmebag og julegaveindkøb. Hvis vi selv skal sige det, så er der ikke noget bedre end at få en personlig gave eller en gave, som man ikke lige havde forventet at få. Kender I det? Der er ofte lidt flere tanker bag sådan en gave end blot at udvælge noget fra en ønskeliste – og personlige gaver behøver faktisk ikke at tage længere tid at finde eller lave.

Måske I husker, da vi tidligere på året prøvede kræfter med Mapiful? I var i hvert fald mange, der var ligeså begejstrede for konceptet, som vi var. Det er et virkelig smart koncept – man klikker bare ind på Mapiful og søger efter det land, den by eller det område, som man gerne vil have på sin plakat. Herefter kan man zoome ind og ud som man vil, ændre på layoutet og i teksten, hvis man har lyst – og så er det ellers bare at bestille plakaten hjem, der er nemlig gratis fragt til hele verden. Sidst lavede vi tre forskellige plakater, som bestod af steder, der havde en særlig betydning for os. Denne gang har vi valgt at forkæle nogen, som vi hver især har kær, med en personlig plakat i julegave, som de (forhåbentlig) bliver overraskede over at få.

 photo mapiful9_zpseeeryqfq.jpg

Tatiana: “Jeg vil gerne forkæle en af mine veninder, som altid er der for mig. En veninde, der altid gør mig glad. Hun er vild med plakater og har længe ævlet om, at hun mangler noget nyt til væggen. Derudover er hun en Kolding pige, ligesom mig selv, så selvfølgelig skulle det være et kort over Kolding.”

 photo PC040491_zpsplbo4bh7.jpg
Camilla Marie:  “Min plakat er ret simpel, men betyder allerede rigtig meget for mig. Plakaten er et kort over mit barndomskvarter, og jeg kan godt komme i tanke om flere venner og familiemedlemmer, som ville blive rigtig glad for at få lige netop denne i julegave. På disse veje har jeg mødt og lært mange skønne mennesker at kende, som stadig betyder meget for mig. I lige netop dette kvarter har jeg været til talrige børnefødselsdage, og gadefester, det var her vi cyklede rundt med farverige kugler og papstykker i vores cykelhjul, legede vandkamp, kælkede og byggede snemænd. Det var her jeg havde en tryg opvækst med masser af glæde og kærlighed.”

 photo 2b01b4c7-88d1-4290-b1f1-52673ce14fe4_zpsx6mv0gfu.jpg

Mette: “Plakaten her har jeg pakket ind og sendt afsted som en tidlig julegave til en af mine allerbedste barndomsveninder. Plakaten er et kort over den lille by, vi voksede op i. Det var her vi lærte hinanden at kende, blev bedste veninder og lavede alting sammen. Da vi flyttede hjemmefra gjorde vores uddannelser, at det blev det til hver sin by, og nu er der over 200 kilometer imellem os, hvilket gør, at vi ikke ses så ofte, som jeg ville ønske. Men ligemeget hvor vi bor, vi vil altid være Brørup-piger, og det synes jeg hun skal have en plakat, der understreger. Derfor har jeg også valgt at ændre tekstfeltet, hvor der automatisk står “Danmark”, så det bliver lidt mere personligt, og forhåbentlig får hende til at smile ved tanken om alle de skøre minder, vi har fra vores teenageår :-)”

Hvis I også kender nogle, som er vilde med plakater og fortjener en personlig gave (eller hvis I bare gerne vil forkæle jer selv lidt), så skylder I jer selv, at tage et kig forbi Mapiful. Det er simpelthen så nemt og overskueligt at lave sin egen plakat – og man har i løbet af ingen tid, lavet en hyggelig og personlig julegave, der bliver leveret hurtigt og garanteret vil vække glæde under juletræet. Orv – og hvis I bruger rabatkoden: HOMESICK, så får i endda 10 dollars i rabat. Rabatkoden gælder til og med den 17. december!

Translation: As some of you might remember, we’ve blogged about Mapiful before. It’s a really smart concept, that makes it easy for you to create your own personal map posters. You just click onto Mapiful and search for the country, the city or the area that you want a poster with.  It could for instance be with your childhood street, where you met your boyfriend or somewhere else that matters to you. You can zoom in and out as you like, change the layout and the text – and then you’re actually ready to order. They’ve got free shipping all over the world, and with the discount code HOMESICK you’ll get a 10 dollar discount until December 17. We’ve made the three posters above as personal gifts – get the fully translation of our thoughts about our personalized posters by clicking here.

4 COMMENTS

 • Maria

  Hej,

  Når man nu bestiller fra USA, skal man så betale told når det kommer til Danmark? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Mapiful er svensk og sender fra Sverige, så der kommer ikke told på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Laver i en rabatkode igen i år? Jeg gad virkelig godt købe sådan en plakat som julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det kan jeg godt forstå, at du vil, men vi har desværre ikke lige en rabatkode dertil på tegnebrættet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S BEGINNING TO LOOK A BIT LIKE CHRISTMAS