OUR ELLOS FAVORITES

4 DAYBEDS (ALMOST) ON BUDGET

 photo 6f2c0bce-1f6e-4c48-bc3b-8ecb60348ba1_zpsuxn479j2.jpg photo 12830256-bd9b-4926-9b56-1b20f8aaf346_zpsblxpxqaj.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Jeg drømmer lidt om en daybed! Jeg har på ingen måde plads til en, så det må blive i drømmene for nu. En skønne dag, håber jeg! Jeg er bare en lille bitte smule chokeret over, hvor dyre sådan nogle daybeds er. Er det bare mig? De jeg har fundet herover, er i den billige ende – lige pånær den smukke daybed fra Ferm Living, og så langt rækker mit budget i hvert fald ikke. Det er åbenbart prisen og ofte dyrere end det. De er selvfølgelig også pæne, men skulle vi nu ikke lige. Kender I til nogle smukke daybeds til fornuftige priser, så del dem med os i kommentarfeltet! :-)

Translation: I’m dreaming of a daybed! I have no room for one, so it stays in my dreams for now. One day, I hope! I’m just a little bit shocked of how expensive most daybeds are. Is it just me? The four I found above, is in the low end, except the beautiful daybed from Ferm Living, however my budget do not even reach that far. It is obviously the price and often more expensive than that. Do you know any affordable daybeds, please share them by commenting below! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contain ad links

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OUR ELLOS FAVORITES