TIP: BLACK FRIDAY - WHERE TO SHOP

ET FRISK PUST TIL AUKTIONSBRANCHEN

 photo 111_zpsg4x2gwau.jpg

Går I på auktioner? Jeg har ikke den store erfaring med det, men har da prøvet det et par gange, og jeg synes faktisk, at det er skide skægt! Der har desværre bare ikke været noget for mig, de gange jeg har været på auktioner – enten har tingene været noget bras, ellers har det været alt for dyrt for mit SU-budget! Er der mon andre, der har det ligesom mig? Hvis der er, så kan jeg med glæde fortælle, at der er kommet et frisk pust til auktionsbranchen. En af mine tidligere kollega har nemlig etableret et nyt auktionssite, der tilbyder lækre retrovarer til forbrugere som ønsker cool og anderledes interiør. Selvom jeg har fået et lille smugkig på deres Instagram @forum_auktioner.dk, kan jeg kan ikke vente med at se, hvad de disker op med, til deres første store retro- og designauktion.

Hvis I også har lyst til at se, hvad forumauktioner.dk kan byde på, så foregår det d. 6. december kl. 13:00 på Centralværkstedet i Århus. Måske vi ses! :-)

Tatiana.

2 COMMENTS

 • Mia

  Jeg har vundet flere fantastiske møbler på auktion – og til vildt gode priser! Man skal bare have lidt de samme regler i baghovedet, som når man går på et loppemarked, og tænke lidt over om man kan forbedrer tingene. Fx jeg fik en helt ny sofa, som var vurderet til 8000 kr, til 800 kr, og 4 spisestole (som jeg selv satte i stand), som var vurderet til 1250 kr, til 450 kr. Sofaen og stolene ligner til stor forveksling de moderne som alle varehusene har, så jeg klager bestemt ikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej hvor fantastisk! Jeg er nok bare været helt vildt uheldig. Men du har ret, man skal nok lige gøre det klar for sig selv, hvad man kigger efter og til hvilke priser, ligesom når man går på loppemarked! Håber jeg “vinder” nogle fine møbler en dag på auktion, ligesom du har gjort :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: BLACK FRIDAY - WHERE TO SHOP