HOW TO STYLE: BAR CARTS

BEDROOM INSPIRATION

 photo sov1_zps8pvql32e.jpg photo sov4_zps4apcrhe4.jpg photo sov2_zpsib6zsbtk.jpg

Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg tænkte det var blevet tid til lidt inspiration til soveværelset. Da jeg havde fundet de fine billeder, gik det op for mig, at der på alle billederne står noget grønt ved siden af sengen. Det er faktisk aldrig faldet mig ind, at stille en plante der, men jeg måske er det nøglen til et lidt mere lækkert soveværelse? :-D Jeg må på plantejagt til soveværelset!

Translation: I thought it was time for some inspo for the bedroom. After finding these pretty bedrooms I realized that there was a plant next to the bed in all of the pictures. I’ve never thought about placing a plant next to my bed, but then i thought, that maybe a plant next to the bed might be the key for a prettier looking bedroom? I have to go find a plant for my bedside table!

Camilla Marie

8 COMMENTS

 • Louise

  Lækre billeder! Lampen på det første, hvor er den fra, ved I det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej! Ved i hvor man kan købe den hvide loft lampe som er på en af billederne. Den er SÅ flot!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg mener den er fra IKEA, men kan ikke se den på hjemmesiden. Måske er den udgået :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Rosenstand

  Kan i ikke lave et indlæg omkring soveværelset til alderen 14-19? Jeg er 16/17 og finder STOR inspiration hos jer, og har gjort det siden jeg var 13, og har siden da invisteret i interiør som er med på inspirations billederne i deler. Men… Når man er 16, går i 2.g og dermed stadig bor hjemme; kræver et “soveværelse” også kontor remedier. Hvordan ville i komponere et “ungdomsværelse” (selvom jeg hader det ord)?

  Det skal indeholde en dobbelt seng, spejl, tv, opbevaring til tøj+bøger+makeup+nips og et skrivebord med tilhørende stol :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine og meget smukke billeder. Tak for inspiration!
  Jeg er vild med messing-lampen på det første billede! Gid, jeg kunne have sådan en i vores soveværelse, men det er så lille, at sengen er parkeret under vinduet – med hovederne under karmen (giver det mening), så en lampe ligesom på billede et kan ikke lade sig gøre. Og jeg tror, det vil se dumt ud, hvis jeg sætter den på væggen langs sengen…
  God fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Smukke billeder. Ved I, hvor lampen på det første billede er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Louise. Jeg har tænkt på det samme, men jeg ved det desværre ikke :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej vilken fin blogg! vet att Bloomingville har en liknande mässingslampa..inte exakt likadan men nästan..det finns även en på Svenskt Tenn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: BAR CARTS