VINDEREN AF ET VALGFRIT PRODUKT FRA JUNA

7 JULEMARKEDER JEG GERNE VIL OPLEVE

Julen nærmer sig med hastige skridt. Der er julepynt i centrene og der går ikke lang tid, før de begynder at spille “We wish you a merry Christmas”, men inden der skal gå stress og jag i den, så vil jeg lige slå et slag for de julemarkeder, der finder sted rundt omkring. Julemarkederne er ikke kun nisser og røde julekugler, det er også muligt at finde unikke og håndlavede kreationer, som du ikke kan leve uden. Jeg har samlet nogle julemarkeder herunder, som jeg rigtig godt gad at besøge – og mon ikke nogle af jer designinteresserede derude, også vil det? Jeg når langt fra dem alle, men here it goes! :-)

 photo aeligkmfmkd_zpsuo9ocjv3.jpg
1 / 2

Designskolen, Kolding
Traditionens tro holder Designskolen i Kolding julebazar, hvor de kreative elever sælger spændende designkreationer i form af julepynt og gode julegave ideer. Jeg har spottet flere pæne ting på deres facebook side, som gerne måtte komme med mig hjem. Se mere her.

Lørdag 28. november 10:00-16:00
Søndag 29. november 10:00-16:00

Trapholt Julemarked
Jeg er jo Koldingenser, og derfor bliver jeg ikke kun nødt til at slå et slag for designskolen, men også for Trapholt. Et museum, der altid er værd at besøge for designinteresserede – og især når de holder julemarked for kunsthåndværk og design. Se mere her.

Lørdag 28. november 10:00-17:00
Søndag 29. november 10:00-17:00

Godsbanen
Julemarked på Godsbanen i Århus, byder på design og kunsthåndværk produceret på godsbanens åbne værksteder. Mon ikke de unikke kreationer er et kig værd – ellers er det helt sikkert en oplevelse. Læs mere her.

Lørdag 12. december 11.00 – 17.00
Søndag 13. december 11.00 – 17.00

KADK
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering holder julemarked igen i år, hvor både ansatte og elever sælger deres kreationer. Der vil helt sikkert være fristelser i lange baner; ikke kun til julegavekøb, men også til dig selv. Læs mere her.

Søndag 29. november 10:00-17:00

Christianias Julemarked
Den grå hal på Christiania bliver igen i år lavet om til et smukt julemarked med mange lokale kreationer. De mange unikke, antikke og håndlavede juleting er helt sikkert være et besøg værd.

Onsdag 9. december til fredag 20. december 12:00-20:00 (sidste dag 12:00-18:00)

Det nye designerjulemarked
Der er ikke noget, som at give en personlig julegave – og det siges, at du finder den hos det nye designerjulemarked på Frederiksberg. 21 særligt udvalgte designere og kunstnere giver i hvert fald deres bud i form af deres innovative og unikke designs. Se mere her.

Lørdag 5. december 10:00-17:00
Søndag 6. december 10:00-17:00
Lørdag 12. december 10:00-17:00
Søndag 13. december 10:00-17:00

Textilskolen
Kunst- og design julemarked på tekstilskolen byder på interessante og kreative udstillinger af både professionelle kunstnere og designere samt skolens elever. En oplagt mulighed for at finde noget unik til en rigtig god pris. Læs mere her.

Lørdag 12. december 11:00-16:00

Har I nogle erfaringer med andre spændende julemarkeder, så del dem endelig i kommentarfeltet.

Tatiana.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF ET VALGFRIT PRODUKT FRA JUNA